Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mejdan kmotrů: ODSák slavil narozeniny, polda hlídal

Autor: Pavlína Kosová - 
20. května 2011
10:11

Obří mejdan, kde se to hemžilo politickými prominenty, byznysmeny i lobbisty. Tak vypadala narozeninová oslava náměstka ministra fi nancí Zdeňka Zajíčka. Do pražského Hostince U Rozcestí se sjelo skoro 200 gratulantů, aby mu popřáli k 44. narozeninám. Kmotrovské značky aut dávaly najevo, jak významná jména se tu sešla. „Byl to moc prima večer,“ komentoval oslavu Zajíček.

Nablýskaná auta s prominentními espézetkami blokovala v pražském Slivenci ještě nad včerejším ránem celou ulici. Gratulovat Zajíčkovi, který má jako náměstek na starosti hospodaření s majetkem státu, přišel i šéf Hospodářské komory Petr Kužel. Proslul tím, že měl údajně za práci v přezkumné arbitráži s firmou Diag Human dostat 10 milionů korun.

Kluci na to mají

Dorazil ale i šéf ČEZ Martin Roman a šéf pražské policie Martin Červíček s partnerkou, poslankyní ODS, Janou Černochovou. Možná právě kvůli přítomnosti šéfa policie, si hosté oslavy z pražských strážníků dělali doslova dobrý den. Předvolání za stěračem někteří s úsměvem na rtech jednoduše zmuchlali a zahodili.

„Všichni tu dávali najevo, že na to zkrátka mají,“ řekl Blesku včera jeden z číšníků. Nekulaté a přesto opulentně oslavené narozeniny si ale někdejší ředitel pražského magistrátu Zajíček pochvaloval: „Dostal jsem mnoho knih, nechyběla ani nějaká ta lahev alkoholu.“ P

komentator ( 20. května 2011 22:12 )

Nejvyšší čas vyhnat ty darebáky Kalouska, Zajíčka z ministerstva financí. Tito dva arogantní debilové si myslí, že lidi budou držet hubu a krok! Lidi si již nenechají vymývat mozky kalouskem a tou jeho partou. Kalousek se bude divit, když lidi vezmou bejčák a poženou kalouska svinským krokem!

husqarnowicz ( 20. května 2011 19:18 )

Tolik šmejdů po kupě,divím se, že toho nikdo nevyužil. Stačil by možná jen jeden granát...

gogo ( 20. května 2011 17:22 )

Je na čase Nečase ....

gogo ( 20. května 2011 17:21 )

Nevím odkud píšeš, z jaké emigrace, či jsi jen místní zlaté děťátko, ale mohu Tě ujistit, že těm dolním deseti milionům Čechů se to "he he" vůbec nezdá .... A žádná závist to není. To Tě mohu také ujistit.

gogo ( 20. května 2011 17:19 )

a lidé stáli na pracáku.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa