Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Loutka, maňásek, šáša: Věci veřejné volí předsedu

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Aleš Půček, evak - 
19. května 2011
20:02

Největší komici Česka, varietní umělci z cirkusu Věci veřejné, uvádějí obnovenou premiéru frašky s názvem Volba hlavního maňáska. Od čtvrteční 22. hodiny tak mohou registrovaní příznivci v internetovém hlasování rozhodnout, zda bude krýt záda principálovi Vítu Bártovi stále Radek John, nebo ho v roli maskota strany vystřídá některá ze dvou kandidátek.

Kromě Johna se o přízeň diváků uchází i Karolína Peake a veřejnosti neznámá olomoucká poslankyně Dagmar Navrátilová. Faktický šéf strany Vít Bárta by si přál, aby hlavní atrakcí Veřejného Varieté zůstal osvědčený komik Radek John. Sám nekandiduje ani na místopředsedu.

Výsledky internetové volby budou známy v pondělí po 22. hodině. Oznámeny budou na tiskové konferenci za účastí všech tří kandidátů. Centrální mozek lidstva Vít Bárta a jeho ovečky pak posvětí vůli publika na sjezdu varietních umělců, které se uskuteční 28. a 29. května v Hradci Králové.

komentator ( 20. května 2011 12:36 )

Sider je "trapnej jak Veverka"!!! Sidře, vždyť Véčkaři se svojí pitomostí sami zesměšnili!!

komentator ( 20. května 2011 12:33 )

Naivní lidem a dětem se líbí Bártovo pimprlové divadlo!

komentator ( 20. května 2011 12:31 )

Bártovo pimprlovo divadlo! vtipné a výstižné. Bárta vodí Johna, peak, babáka a další Véčkařské loutky na provázku!!

komentator ( 20. května 2011 10:57 )

Přečti si na serveru České tiskové agentury (české noviny) nebo na serveru iHNed (Hospodářské noviny) jak lidi, které dosadil John do vysokých funkcí v policii, zametají Bártovy korupční kauzy (uplácení poslanců atd) pod koberec! Pouze silně naivní lidi věří lžím "centrálního mozku lidstva" Bártovi! Copak tlustá.koala nic neví o vychloubání Bárty a klasnové na alkoholickém dýchánku členů vedení strany VV o tom, že Bárta vše řídí ve straně VV, že Bárta vodí "na provázku" (Hurvínka) Johna?

honza33 ( 20. května 2011 09:22 )

Na Blesku jsou vtipálci. faktem je, že takový vtip by mohlo mít více novin)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa