Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Kočí utekl přítel: Neustál řeči o pích*ní

Autor: hof - 
8. května 2011
19:20

Spekulace o rozchodu poslankyně Kristýny Kočí (26) a vydavatele Adama Kožely (25) se potvrdily! Mladý muž asi neskousl zveřejnění tajné nahrávky, na které se Kočí chlubí, že má poměr s Petrem Tluchořem (ODS).

Dříve oblíbená poslankyně se ocitla v izolaci nejen ve Sněmovně, ale teď i v osobním životě. Ještě minulý týden na otázku, jak aféra zasáhla její blízké, Blesku odpověděla, že je to těžké, ale snaží se to s Adamem zvládnout. Teď sama přiznala rozchod. „Náš vztah to neustál,“ přiznala časopisu Týden.

Koželovi se asi moc nelíbily řeči, které o něm jeho expartnerka na nahrávce vedla. Když se na schůzce člen VV Lukáš Vích Kočí na Adama ptal, odpověděla: „Hele, on ti je v pr**li. Slyšel, že jsme spali s Tluchořem,“ odpověděla na to Kristýna suverénně. Detaily o rozchodu nechtěla Kočí blíže komentovat. „Víc informací sdělovat nebudu, věřím, že poslanci mají právo na soukromí,“ reagovala na dotaz Blesku.

Podle kuloárních informací měla Kočí blízko také k exministru životního prostředí Pavlu Drobilovi (ODS) nebo předsedovi slovenské SaS Richardovi Sulíkovi.



alex0800 ( 10. května 2011 12:23 )

Ten její přítel byl asi jediný, kterému nedávala.. Jinak všem, co si řekli? Že vůbec tyhle slátaniny někdo řeší.. VV s TOP09 jsou vtipná uskupení, vytvořená čistě ze "rozkladem" voličské rozhodnosti. Navíc to s největší jistotou nešlo s českých hlav. Příkaz ze shora má holt nejvyšší prioritu. Co dodat? Když se nebudeme za svá práva bít, můžeme jít ven blít..

martha987 ( 10. května 2011 12:20 )

Poslankyně VV se bavily, ale ironicky. To co Kočí předvedla byl neskutečný podraz. S takovou situací se nevyrovnáte ani humorem.

honza33 ( 9. května 2011 21:13 )

honza51 ( 9. května 2011 19:28 )

že Kočí už neměla a nemá co dělat v parlamentu. Ale "divadelní hra" podle nahrávky je stupidita sama a nechápu lidi jak můžou za takovou zhovadilost ještě platit . Ti poslanci, kterých se to týká by měli odejít a byl by klid . Ale misto toho, aby lidi protestovali proti takovým politikům, tak chodí na "pochybné divadelní klousky" a ještě si myslí jaká je to satira .A že se na tom bavily i poslankyně za VV, tak to už je vrchol nesoudnosti. Je to vlastně o jejich straně a o nich a ony se baví jako kdyby šly na dobrou komedii. "...Je to hnus velebnosti, du blejt....".

zirafa ( 9. května 2011 17:17 )

ahoj, anasyi! už jsme se dlouho neviděly....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa