Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vondra: Vyhýbá se trestu v pyžamu a pantoflích

Střešovická nemocnice, 5. května, 14:53 hodin - Saša Vondra na procházce nemocničním areálem
Střešovická nemocnice, 5. května, 14:53 hodin - Saša Vondra na procházce nemocničním areálem  (Autor: Pavel Machan)
Autor: Pavlína Kosová, Kjos - 
6. května 2011
09:52

Ministr obrany Alexandr Vondra (ODS) měl ve čtvrtek na mimořádné schůzi vysvětlovat nejasnosti týkající se předražené zakázky pro Promopro, ale do Sněmovny nemohl přijít. Prý na tom není dobře. Blesk ho ale přistihl při více než půlhodinové procházce po nemocnici. Se svými spolupracovníky poseděl na lavičce a nevypadal, že by ho něco zvlášť trápilo.

Na neurochirurgickém oddělení Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích leží ministr obrany Alexandr Vondra na nadstandardním oddělení a nepřetržitě ho hlídá vojenská policie.

Od pátku tu podstupuje léčbu vyhřezlé ploténky v oblasti krční páteře. Že sem nastoupí, ohlásil hned poté, co ČSSD prosadila svolání mimořádné schůze právě na včerejšek. Tak bylo jasné, že se bude muset odložit grilování Vondry za aféru Promopro. Tedy za zakázku z dob českého předsednictví EU, kdy na podezřelých účtech skončilo 240 milionů.

Včerejší procházka po areálu nemocnice přitom asi nebyla výjimkou, Vondra si ze špitálu dokonce v pondělí odskočil kvůli zasedání bezpečnostní rady státu. Mimořádná schůze ale byla nad jeho síly, a tak musela být odročena na červen.

vagen ( 9. května 2011 20:20 )

na cele s velkym podvodnikem Vondrou

vagen ( 9. května 2011 20:18 )

nic nepodepsal , nic mu nerekli , ani chudak nevi , kde je tech vytunelovanych 240 melounu

gogo ( 9. května 2011 08:19 )

Dle MUDr. Jana Hnízdila : Mezi politiky (i ve světě) je podle výzkumů více psychopatů než mezi vězni …. Jenže na první pohled je nepoznáte. Psychopat působí přesvědčivě, je okouzlující, šaramantní, uhlazený a většinou i nadprůměrně inteligentní. Umí výborně mluvit,vypadá jako rozený vůdce… jeho cílevědomost a charisma považujeme mylně za pracovní přednost. Svoji pravou tvář dokonale maskují. Povrchního šarmu využívají k tomu, aby mohli ovládat jiné a uspokojovat tak své vlastní sobecké potřeby… Nemají svědomí ani porozumění pro jiné. Chladnokrevně si berou co chtějí a dělají co se jim zachce…Porušují klidně společenské normy a očekávání aniž by měli jakýkoliv pocit lítosti či viny. Neštítí se ničeho. Jsou sebestřední, arogantní, podvádějící, bezohlední a bezcitní. Jediné co prožívají a uznávají je moc, peníze a občas sex… Prostředí politiky poskytuje psychopatům magickou moc aby mohli rozehrát své špinavé hry. V dlouhodobé perspektivě však představují pro společnost veliký problém. Zůstávají za nimi vykradené investiční fondy, úmyslně prohrané arbitráže, rozvrácené mezilidské vztahy. Nejsou napravitelní ani léčitelní. Ve vztahu ke společenským normám jsou to lidé nepovedení či duševně zmrzačení. Jakmile apelují na vaše city či na morálku a hovoří o demokracii a o svobodě, nenechte se jimi zmást.. přestože to rádi říkají o jiných, jsou falešní, prázdní a vnitřně velmi nejistí. Jakmile psychopat jednou do politiky vstoupí, je téměř nemožné ho z ní odstranit.

vagen ( 8. května 2011 16:51 )

a Vondra je vede ....

komentator ( 8. května 2011 14:09 )

Vždyť zde máme vládu "boje s korupcí a rozpočtové odpovědnosti" vedenou "důvěryhodným" premiérem Nečasem! Copak koaliční strany neplní své předvolební sliby o boji s korupcí a se zlodějinami? Copak Véčkař John jako bývalý ministr vnitra a nyní místopředseda vlády pro boj s korupcí selháva v boji s rozkrádáním státní kasy? Souhlasím se Sarykou, že je čas dát koaliční vládě lekci. 21.května pořádají odbory velkou manifestaci proti tzv. reformám Nečasovy vlády, které jsou šité "na míru" bohatým! A účet za tyto antisociální reformy vláda předkládá k proplácení obyčejným lidem! Manifestace proti koaliční vládě se může stát "generální zkouškou" pro defenestraci!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa