Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Bárta a spol. by měli zaplatit svatbu Kate a Williama

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Aleš Půček, Kjos - 
5. května 2011
12:11

Kdo nejvíc žárlí na Pippu Middleton? Kdo z Čechů by se měl podělit o náklady na přípravu Královské svatby?  A kdo měl největší radost z dopadení Usámy bin Ládina? Blesk.cz to ví. Byli to Vít Bárta, Alexander Vondra a Kristýna Kočí!

Pozornost, kterou veřejnost královské svatbě a osudu bin Ládina věnovala, totiž dala na chvíli zapomenout na české politické skandály. Blesk.cz Bártovi a spol. vzkazuje: Nebuďte "smutní", myslíme na vás a budeme se vám věnovat!

Bárta by měl Williamovi přispět na svatbu

Seladon české politiky Vít Bárta zažil měsíc hrůzy. Nejprve ho jeho straničtí kolegové obvinili z nabízení úplatků a pak "kmotry zkorumpovaní novináři" vytáhli na světlo, že své angažmá v politice bral od samého počátku jako příležitost získat peníze a moc. Nakonec musel odejít z funkce ministra dopravy. A ti parchanti odboráři se ho vůbec nezastali.

Otázky na Bártu a ABL přitom ale poslední týden ustaly. Veškerou pozornost na sebe vzal jiný milovník koní a krásných dam princ William. Jeho svatba s Kate Middleton ale nebyla zadarmo. Štědrý Bárta, který z kamarádství rozdává statisíce v obálkách, by měl Williamovi na svatbu přispět. Díky němu se totiž oko českého voliče zaměřilo na Velkou Británii.

888065:gallery:true:true

Vondru zachránil Usáma bin Ládin

Alexandr Vondra, který za českého předsednictví EU "věnoval" společnosti Promopro 550 milionů korun, si také mohl oddechnout. Opozice ho chtěla kvůli podivně udělené státní zakázce grilovat ve Sněmovně, ale Vondra skončil v nemocnici kvůli problémům s páteří.

Vysvětlení kauzy Promopro se tak opět odkládá. Nemá nakonec v dopadení světového teroristy číslo jedna prsty přímo Saša? Nevěděl ve skutečnosti již dlouho, kde se Usáma ukrývá a neudal ho teprve nyní, aby si zachránil vlastní ohroženou kůži?

888066:gallery:true:true

Kristýnu Kočí zastínila Pippa Middleton

A Kristýna Kočí? Při všem respektu, Pippa Middleton svým přirozeným šarmem nezastínila pouze svou sestru Kate, ale nechala do značné míry zapomenout i na povedený popis sexuálních fantazií náruživé poslankyně.

Ta tak v zadní lavici, kam ji její bývalí straničtí kolegové za trest přesadili, mohla svým novým sousedů vyprávět, s kým vším by si ráda zapích*la beze strachu, že ji někdo nahrává. Pozornost poslanců i české veřejnosti směřovala prostě jinam.

888064:gallery:true:true

FOTOGALERIE:

kalabrijec ( 5. května 2011 19:23 )

Na vše se lze dívat z několika stran. Primitivní hlupáci jsou ti, kteří dokola papouškují jen jednu tzv. zaručenou pravdu. Chápu, že pro takové lidi je jiný pohled na věc něco zcela nepochopitelného.

kalabrijec ( 5. května 2011 17:19 )

Gevi, máš v tom dost zmatek: 1) Bárta přece vůbec nepopírá, že dával peníze, ale již od začátku tvrdí, že šlo o půjčky, což také několik dalších lidí potvrdilo. Že mělo jít o úplatky tvrdí pouze Kočí se Škárkou, kterým zřejmě šlo jen o to, aby získali Bártovi otisky na těch penězích. 2) Na tom záznamu Bárta mluví o tom, že pokud se chce dostat do vysoké politiky, je třeba být agresivní a používat špinavé metody. Píše tam ale také, že vše dělá s úmyslem pomoci české společnosti. 3) Johnův protikorupční balíček již byl schválen vládou, to jsi zřejmě zaspal.

Uživatel_133323 ( 5. května 2011 17:09 )

a není to myšleno tak, že kvůli královské svatbě se nepsalo o verbeží v poslanecké sněmovně???

max6 ( 5. května 2011 16:29 )

No jo, zřejmě někdo z redaktorů blesku potřeboval doplnit svou týdenní nebo měsíční kvótu v publikovaných článcích, tak sem hodili tohle. Jinak si to fakt nedokážu vysvětlit.

farah ( 5. května 2011 15:46 )

ne...ale jen pošuka může napadnoout srovnávat a spojovat královskou svatbu s naší jen na chvíli usazenou verbeží v poslanecké sněmovně

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa