Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Babákovi (VV) prý půjčil miliony ztrátový motorkář

Anglický motorkář mu řekl: "Babáku, klidně si ber...," tak proč by si Babák nevzal
Anglický motorkář mu řekl: "Babáku, klidně si ber...," tak proč by si Babák nevzal  (Autor: ČTK)
Autor: ap - 
4. května 2011
11:54

Po Stanislavu Grossovi a igelitce strýčka Vika se česká politická scéna obohatila o další kuriozní vysvětlení, kde vzal poslanec peníze. Michalu Babákovi měla půjčit 3,5 milionu firma, která byla v mínusu.

Michal Babák (VV) se snaží vysvětlit, kde vzal peníze na svůj štědrý šestimilionový dar své straně. Zřejmě má zvláštní přesvědčovací talent. Většinu peněz mu totiž půjčila společnost WCM CZ s.r.o, která byla podle informací idnes.cz v letech 2007 a 2008 ve ztrátě přesahující 3,5 milionu Kč.

Majitelem společnosti zabývající se mimo jiné reklamní činností a marketingem je Angličan Petr Clifford. Ten se v roce 2005 přestěhoval do České republiky, protože si chtěl nechat od blanské společnosti Blata nechat vyrobit motorku.

S Babákem prý uzavřel gentlemanskou dohodu. "Babáku, klidně si ber, jak chceš, až to budu potřebovat vrátit, tak ti tak půl roku dopředu řeknu," vysvětloval podmínky dohody týdeníku respekt Babák. Na vrácení peněz prý Clifford nespěchá.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

honza33 ( 6. května 2011 11:59 )

Tak pokud mu ta firma dala peníze k dispozici, tak je to její věc...

komentator ( 5. května 2011 19:39 )

Není lepším řešením vyhnat tu vládní lůzu od koryt?

komentator ( 5. května 2011 19:37 )

Gross ale musel odejít z politiky! Odejdou z politiky rovněž Babák příp. i Barták? Ten tzv. sponzorský dar babáka jsou prý ve skutečnosti peníze z Bezpečnostní Agentury ABL, která je převedla na účet firmy WCN CZ. Tato firma pak poskytla formou "půjčky" Babákovi 3,5 milionů korun. Firmě WCM CZ se však v podnikání moc nevede. Několik let je ve ztrátě! Proč Babák odmítá předložit smlouvu o půjčce se společností WCM CZ? Není to podivné? Kdyby vše bylo v pořádku, tak by Babák smlouvu o půjčce předložil!!

komentator ( 5. května 2011 19:31 )

Babák, který splácí stavební hypotéky pnecelých 13 milionů korun, si půjčil dalších víc než 5 milionů korun, aby mohl sponsorovat stranu VV Babák je frája. Babák přesvědčil firmu WCM CZ s.r.o., která je dle výkazů hospodářského výsledku již několik let ve ztrátě, aby mu půjčila 3,5 milionů korun Proč Babák odmítá předložit smlouvy o podmínkách půjčky poskytnuté firmou WCM CZ a dalšími firmami? Nevypráví nám Babák pohádky? Půjčila by firma miliony korun silně zadluženému Babákovi, aby tyto peníze poskytl Babák jako sponzorský dar straně VV? Investigativní novináři tvrdí, že Babák nedokáže věrohodně vysvětlit skutečný původ peněz, které poskytl své straně jako sponzorský dar neboť prý jde o peníze z Bezpeč. Agentury ABL. Bezpečnostní agentura ABL převedla peníze do firmy WCM CZ a ta je "půjčila" Babákovi k dalšímu yvužití!!

smrtihlav ( 5. května 2011 17:09 )

ale zase na druhou stranu, Babák si nebral peníze ze státního jako to umí jiní čeští politici.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa