Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vzkaz většiny Čechů: Kočí, zmiz nám z očí!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ap - 
22. dubna 2011
15:23

Skandál, který rouzpoutala Kristýna Kočí se obrací proti ní. Čtyři z pěti Čechů Kočí nevěří. Výsledky průzkumu by se daly dokonce pochopit tak, že jediné čemu lidé u bývalé členky VV Kočí věří, jsou její jadrná slova z utajené nahrávky o tom, s kým by si ráda zapí*ala. Více než 70 procent dotázaných by si přálo, aby Kočí odešla z politiky.

Internetový průzkum agentury Sanep ukázal, že většina lidí zná obsah tajné nahrávky na níž Kristýna Kočí mluvila o svém podílu na údajně dlouho připravovaném puči ve Věcích veřejných, či o svých sexuálních zkušenostech.

Samotná Kočí se snažila skandál s nahrávkou vysvětlit tak, že úmyslně lhala, aby se dále šířily spekulativní teorie. Proto prý při střetnutí se svým známým a členem VV Víchem, kdy tušila, že ji bude nahrávat, úmyslně rozváděla řadu kontroverzních historek proložených velmi jadrným slovníkem.

Vysvětlení, že Kočí na nahrávce úmyslně lhala se ale v průzkumu Češi vysmáli. Nevěří mu 78,1 procenta dotázaných, za důvěryhodné ho považuje pouze 7,1 procenta. Sedmdesát procent Čechů by  uvítalo, aby Kočí opustila politiku a již se v ní nikdy neangažovala. Za důvěryhodnou političku ji považuje pouze 2,3 procenta dotázaných.

beda741 ( 24. dubna 2011 20:22 )

Jenže ankety taky vyplňuje jenom část populace...

komentator ( 24. dubna 2011 09:53 )

Je dobré, že si Bárta kupuje loajalitu ve straně VV ůfinančními dary" přesněji řečeno úplatky? Copak si imanželka Bárty Klasnová nestěžovala na diktátorské metody malého "Pisklouna" Bárty, kteý si vynucuje poslušnost vedení strany VV nevybíravými způsoby? Kočí, Škarka, huml pouze upozornili na nevybíravé metody "řízení" strany VV Bártou! Spíše než těmto lidem nadávát, bylo by dobré jim poděkovat, že řekli pravdu o co Bártovi jde. Že Bártovy metody fízlování, lži, kupování si loajality poslanců statisícovými úplatky do politiky nepatří!!!

Petrolin ( 23. dubna 2011 18:26 )

Lidové ankety o tom co si kdo přeje jsou na prd.70% lidí si nepřeje reformy.70% lidí by bylo rádo kdyby tato vláda zmizla.Podle přání lidí by měla odejít téměř všichni její členová v čele s premierem.Co záleží na nějaké kočce.Sprosťáků již také bylo na vyšších postech požehnaně v čele s Myrdou.Nelamte si tedy hlavu, vždyť vždy může být hůře.

crakazasecrak ( 23. dubna 2011 15:19 )

a proč ta k..uj va s každým píchá a chlubí se s tím??

monster13 ( 23. dubna 2011 14:01 )

tak nevím jak to berete vy jako obyčejná lidská bytůstka, ale žádné uplácení dosud prokázáno nebylo a platí presumpce neviny. takže s tím kupování bych to bral jako unáhlený závěr nějaké ovce, která věří všemu, co si přečte a udělá si závěr, který se jí hodí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa