Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Paroubek: Kubice? Už chybí jen vrah Kajínek

Autor: ap, ot - 
19. dubna 2011
18:27

"Kubice je kozel v zahradě, ve vládě už chybí jen Kajínek a Kožený," těmito slovy ohodnotil změny ve vládě bývalý premiér Jiří Paroubek. Vládní koalice si sice po pondělní noční dohodě aspoň na chvíli oddechla. Jmenování nových ministrů a přesun Radka Johna na nově zřízený post vicepremiéra pro boj s korupcí zato vyvolalo salvy smíchu a nevěřícné kroucení hlavou u představitelů mimovládních stran.

"Jan Kubice jako ministr vnitra, to je jako kozel v zahradě," rozčiloval se nad jménem nového ministra vnitra Paroubek. Kubicemu nemůže odpustit, že ten ještě jako šéf Útvaru pro boj s organizovaným zločinem, přišel několik dní před volbami v roce 2006 se zprávou, v níž byl mimo jiné Paroubek označen za pedofila.

Už chybí jen Kajínek ministrem spravedlnosti

Podle Paroubka tím tenkrát významně ovlivnil volby. „Já jenom čekám, že až půjde o funkci ministra spravedlnosti, že vláda sáhne po Jiřím Kajínkovi a až půjde o ministra financí nebo průmyslu, tak povolá Viktora Koženého," povzdechl si Paroubek.

Salvy smíchu pak vyvolává vytvoření nového postu vicepremiéra pro korupci, které se má ujmout odvolaný šéf vnitra Radek John. "Je evidentní, že někteří ministři na svoji práci nemají a že tato vláda bude muset během jarních měsíců projít svojí rekonstrukcí," prohlašoval na začátku krize premiér Petr Nečas.

Odchod Radka Johna se během několika týdnů změnil v luxusní trafiku. Na post vicepremiéra České republiky zřejmě žádných zvláštních schopností není třeba. Předseda mimoparlamentní KDU-ČSL Pavel Bělobrádek pak označil změny ve vládě rovnou za "výsměch společnosti a za totální ztrátu soudnosti."


Klasnová: Šmerda je jen dočasný záskok za manžela

Opozici se nelíbí ani jmenování Radka Šmerdy ministrem dopravy. Podle představitelů ČSSD se měl při svém působení na ministerstvu obrany podílet na několika sporných hospodářských kauzách.

Jejich obavy ale "mírní" manželka odstoupivšího ministra Víta Bárty Kateřina Klasnová i samotný Šmerda. Jeho pozice na ministerstvu je prý dočasná. Jenom co se Bárta očistí od obvinění, která celou vládní krizi spustila, do funkce se prý vrátí..

capitan_jorge ( 20. dubna 2011 12:18 )

Tak nejlepší název pro P. bude hňup, což je kastrovaný kozel. Je to lepší, než německý pukl, u nás puk. Chytrolíne, měl bys chápat, že na této diskuzi nejde o čtyřnožce, ale o "excelentního" expředsedu ČSSD a jeho primitivní reakce.

kudlankabezbozna ( 20. dubna 2011 12:16 )

Opravdu???? Světe, zboř se: lékař veřejně a písemně doznává, že dobrá babka bylinkářka je lepší než MUDr. fušer s diplomem!!!!

capitan_jorge ( 20. dubna 2011 11:48 )

Správné názory na rozdíl od slintů kecátora.

capitan_jorge ( 20. dubna 2011 11:46 )

Ty jsi kedlubna! Já nejsem příznivec modrých ptáků, nevím, z čeho to dedukuješ. V těch našich s.r.a.č.k.á.c.h jsou pro mne nejpřijatelnější VV. At' žije John a Kubice a dají kouř všem, kdo si to zaslouží. Nyní je konečně šance, že ty tepláky dostanou ti, kteří si o to už dlouho říkají.

kudlankabezbozna ( 20. dubna 2011 11:23 )

a úplně nejlepší v tomhle světě amatérů je, santo, vychlastaná zpěvanda, co je schopná maximálně tak ze sebe vypotit čtvrt století starou písničku na playback. Hlavně, že má dobrý charakter :oD

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa