Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

VIP trapasy: Berlusconi se dloube v nose, Bush ukázal prostředníček

Autor: Martin Melichar, evakk - 
14. dubna 2011
16:43

Český prezident Václav Klaus (69) sedí vedle svého chilského protějšku Sebastiána Piňery (61), nenápadně vytahuje z pouzdra protokolární pero, schová ho pod stůl a následně do kapsy. Toto video vyvolalo celosvětový rozruch médií, která Klause zesměšňují a označují ho za zloděje. Tento trapas mu bude jistě dlouho připomínán. I další světoví politici však v minulosti ukázaly slabou chvíli a na kamery i mimo ně předvedly své neovladatelné chování.

Politik by se sice měl vždy chovat podle svého postavení ale nejde to vždy. I veřejní činitelé jsou jenom lidé, proto jim jejich chování občas ujede.

Každý americký prezident ví, že jeho výstup bývá pečlivě monitorován. Nejinak tomu bylo u exprezidenta George Bushe mladšího. Ten se však před jedním z televizních výstupů snažil zažertovat způsobem, který se na nejmocnějšího muže světa nesluší. Do kamery ukázal prostředníček a následně se tomu velmi smál.

V březnu minulého roku byl na návštěvě poničeného Haity společně s Billem Clintonem. Zde ho kamery zachytily, jak si podává ruku s jedním z místních obyvatel a následně si ji utírá do Clintonovy košile.

I současný americký prezident ukázal slabou chvilku. Při společném focení účastníků summitu G8 v italské L'Aquile před dvěma lety Barack Obama společně s francouzským prezidentem Nicolasem Sarkozym nerušeně civí na zadnici jedné z dam, která se s nimi připravuje na společný snímek.

Berlusconi jí holuby z nosu

Vděčným terčem mediální kritiky se stále častěji nejen kvůli svým současným „Bunga Bunga“ aférám stává italský premiér Silvio Berlusconi. Ten v minulosti několikrát dokázal, že ho přítomnost videokamer nevzrušuje. Tak si například veřejně udělal legraci z policistky, kterou břichem přitiskl na kapotu auta a dělal, že s ní souloží. Nebo ho kamera načapala, jak se dloube v nose, vytáhne holuba, pozře ho a zapije italským espressem.

Zajímavý je i čerstvý případ z Německa. Místní politik Frank-Michael John (24) ze severoněmeckého Stralsundu byl přistižen, jak krade role toaletního papíru. Je podezřelý, že odcizil více než 200 kusů.

cocococo ( 16. dubna 2011 03:03 )

Jsem to nemoh napsat ,jelikoz jsem byl 3 dny na lovu se svymi kumpany,vime? A Havel,ten si nevodnes nic.A jestli vas to udivuje co jsem napsal ,tak je videt ,ze jste jeste hodne mlad a ze nic nevite,nic si nepamatujete a take hlavne ,jste asi velmi spatne informovan.Tecka Moravec.

jakub-moravec ( 16. dubna 2011 00:15 )

cococo, a proč tuto událost držíte pod pokličkou a nenapsal jste nám to když tu probíhala ta aféra s krádeží Klause v Chile? A četl jste moji přílohu jak Klaus krade obrazy? Každému kdo odchází, něco nabídne a zajímalo by mne co si odnesl Havel? Jestli to víte, napište nám to.

cocococo ( 15. dubna 2011 11:34 )

To kdysi ,kdyz Vaclav Havel byl poprve presidentem , a to Ceskoslovenske republiky a byl na prvni sve navsteve v USA,a navstivil Americky Kongres,tak ta jeho spolusouloznice Dasa, slohla v kongresovem timeroomu vazu, vysokou asi 28 cm ,z cinskeho porcelanu ,tezce smaltovanou ruznymy dekory v registracni cene US $ 248 000,- a odvlekla to v presidentsky limuzine na hotelovy apartman.Agentum FBI trvalo celkem asi 3 hodiny ,nez tu vazu dostali zpet.A vy tady vsichni budete Klausika bicovat.Upozornuju ,ze tam byla jest Havlova manzelka Olga.Ovsem ne u premistovani vazy.

jakub-moravec ( 14. dubna 2011 19:14 )

Kdyby Klaus kradl v Bílém domě, pochybuji že by americký president na něj vytasil zvednutý ukazováček, tak basebalovou pálku to spíš.

arcaben ( 14. dubna 2011 17:00 )

Topol ho vytasil s lepším grifem..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa