Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Suchá z VV: Nechci dělat loutku, byl to kašpárkov!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Aleš Půček - 
8. dubna 2011
12:40

"Nevím co mám dělat, potřebuji si vyčistit hlavu," poslankyně Věcí veřejných Jana Suchá se vyrovnává sama se sebou a dělá tak těžkou hlavu zbytku poslaneckého klubu. tedy spíše jeho pozůstatkům. Po Škárkovi, který vznesl jako první obvinění proti Vítu Bártovi byla ve čtvrtek vyhozena i jeho dosavadní předsedkyně klubu Kristýna Kočí. Klub opustil i Stanislav Huml.

"Vyhození Kočí byla chyba" uvádí nyní Suchá, která odjela domů vyčistit si hlavu a přemýšlet jak dál. "O Kočí jednali už u Bárty, kam jsem nebyla pozvaná. O schůzce jsem se dozvěděla z médií. Když jsem se jim ozvali, tak mi napsali SMSku, že na mě zapomněli," uvedla pro Blesk.cz Suchá s tím, že výsledek schůzky poslaneckého klubu na němž byla Kočí vyloučena byl dopředu domluvený.

Na narychlo svolané schůzce VV v Poslanecké sněmovně se odmítla přesunout na jednání do sídla strany jak navrhl Radek John. "Byl to kašpárkov. Proti jsme hlasovali jenom my tři rebelové. Kočí, Huml a já. Vyloučený Škárka nebyl přítomný," sdělila Blesk.cz Suchá. Podle její domněnky se další dva poslanci zdrželi hlasování. Do sídla strany se odmítla přesunout. "Nejsem žádná loutka," dodala Suchá. Nechápe proč ji považují za rebela. "Jako právnička mám problém s věcmi co se dějí, vládu ale každopádně podporuji," uvedla Suchá. To zda opustí poslanecký klub Věcí veřejných se chce rozmyslet.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jiripav147 ( 8. dubna 2011 23:12 )

ambree ( 8. dubna 2011 20:58 )

ODS jimi nepohrdne, nebo-li sama si je připravila. Ještě 3 a je to i bez VV.

jarda987 ( 8. dubna 2011 18:51 )

Já se nedivím - být ve vedení nějaké politické strany, tak nechci přeběhlíky už z principu. No, ale přeběhlíci takového to kalibru jsou fakt síla

jarda987 ( 8. dubna 2011 18:44 )

na ní zapomněla vlastní strana. Chápu, že je na ně naštvaná a takhle se může jednoduše zviditelnit - klienti se pak jenom pohrnou až se vrátí k právu.

tochadda ( 8. dubna 2011 16:27 )

Janička konečně prohlédla, musí to být , aspoň pro slušného člověka, blbý pocit, zjistit,že s ním někdo dlouhou dobu oral a hrál kašpárkovské divadýlko, no, holka, poznalas,že je politika špína a svinstvo, takže vítej mezí normální lidi a najdi si nějakou pořádnou práci ve prospěch naší mladé kapitalistické společnosti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa