Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Syn Julínka půjde za mříže za řízení v opilosti

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Sandra Apostolidisová, mivrk - 
8. dubna 2011
07:00

Po synovi exministra zdravotnictví Tomáše Julínka pátrá policie! Vít Julínek (30) totiž nenastoupil ve stanoveném termínu do vězení. Soud ho tam poslal za to, že včas neuhradil pokutu 10 tisíc korun za řízení v opilosti. Julínek měl do věznice nastoupit už 28. ledna. To ale dodnes neudělal.

Exministr Julínek nebyl kvůli svým třicetikorunovým regulačním poplatkům zrovna oblíbený. Jak se zdá, výstřelky ve své rodině také zregulovat nedokázal. Po jeho synovi totiž už tři týdny pátrá policie.

Julínek se vyjadřovat nechce

„Vzhledem k tomu, že peněžitý trest nebyl ve lhůtě uhrazen, nařídil zdejší soud v listopadu téhož roku výkon náhradního trestu, a to trestu odnětí svobody v trvání dvou měsíců,“ vysvětlila mluvčí Městského soudu v Brně Gabriela Stočková pro agenturu Mediafax. Pokuta byla přitom Julínkovi uložena už v červnu loňského roku. Podle databáze hledaných osob pátrají policisté po mladém Julínkovi od 15. března, kdy jim to nařídil soud.

Sám bývalý ministr Tomáš Julínek (ODS) ale tyto informace o synovi nepotvrdil. „Nevím, o čem to mluvíte. Oba moji synové jsou dospělí. Na nic dalšího se zeptat nemůžete, můžete jenom zavěsit,“ reagoval bývalý ministr zdravotnictví.

sakra ( 8. dubna 2011 10:40 )

Do basy by jít měl. Napáchal toho se Šnajdrem dost a dost!

Matos7 ( 8. dubna 2011 09:50 )

a táta taky?

jozzinek ( 8. dubna 2011 09:13 )

synáčkové politiků a zbohatlíků. Zde nám vyrůstá nová generace lumpů, žijících z protekce svých rodičů. Jen se po nich rozhlédněte ve svém bydlišti. Protekce na školách, protekce v práci, život bez morálky. Nekonečná řada cizopasníků.

panalev ( 8. dubna 2011 08:20 )

pozoruji poslední dobou, že se pomaloučku začínají roztáčet Boží mlýny. A budou zrychlovat.

zaviracispendlik ( 8. dubna 2011 07:09 )

10 tis, to dostal slabou pokutu a ještě ji nezaplatí, asi nemají Jůlinkovci peníze

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa