Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bunga bunga: I ty, Mirku Topolánku?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, pf, mivrk - 
2. dubna 2011
16:11

Životem několika osobností teď otřásají přípravy procesu se Silviem Berlusconim (74). Soud zasedne 6. dubna a italský premiér se bude zpovídat z údajného sexu s nezletilou marockou dívkou Ruby (17). Sexuálních sedánků se měly účastnit i jíné známé osobnosti. Možná se zastavil i expremiér České republiky Mirek Topolánek.

Silvio Berlusconi míří před soud a nebude tam sám. Podle vyšetřovatelů na orgie s nahými tanečnicemi zval i další celebrity, například herce George Clooneyho (49), jeho tehdejší italskou přítelkyni, modelku Elisabett Canalis (32), nebo nejdražšího fotbalistu planety Cristiana Ronalda (26). Oblíbenou sexuální praktikou na těchto sexpárty byla bunga bunga, tedy masáž řitního otvoru několika ženami. Třeba i o tom budou jmenovaní v procesu s Berlusconim svědčit.

V očekávání obsílky je možná i český expremiér Mirek Topolánek (54). I on a jeho partnerka Lucie Talmanová strávili v létě 2009 několik dní v Berlusconiho vile... Okusil Mirek bunga bunga? Zasedne na lavici svědků v Berlusconiho procesu? To se brzy ukáže. Italský soud si určitě nenechá ujít jediný detail Berlusconiho dýchánků.

divenka ( 2. dubna 2011 16:52 )

tak obyčejný velzdopr.del.nicví, no to je síla akorát že u vrcholných politiků to má exotický název

letajici_svec2 ( 2. dubna 2011 16:19 )

to by vysvetlovalo proc Mirovi stala bambulka, kdyz ho zvecnil tehdy paparazi..Lucka se ho pta ty Miro co to ma znamenat? A Mira na to: rika se tomu Bunga Bunga, ale normalne cesky vyliz ***

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa