Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Anatomie lži: Co prozradí na papaláše mimika?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Sandra Apostolidisová - 
27. března 2011
16:21

Vysocí funkcionáři se často snaží zamést své prohřešky a nejistotu pod koberec. Široké úsměvy, sebejistý tón… Člověk by jim to spolknul i s navijákem. Ale! Blesk se nechal inspirovat úspěšným americkým seriálem Anatomie lži, kde doktor Lightman neodhaluje zločince na základě výpovědí, ale díky interpretaci jejich mimiky. My jsme si na pomoc zavolali odborníky na čtení neverbální komunikace z poradny Hvězda.

Šéf Sazky Aleš Hušák zarytě tvrdí, že jeho společnost není krůček od krachu. Ministr obrany Alexandr Vondra dokola opakuje, že s kauzou Promopro nemá nic společného. Nebo Bohuslav Sobotka a Michal Hašek (oba ČSSD), kteří si »upřímně« gratulují po volbě předsedy strany. Na první pohled se všechno zdá být v naprostém pořádku. „To, co lidé říkají, se často velmi liší od toho, co si opravdu myslí nebo cítí,“ říká Eliška Landovská z poradny Hvězda, která se už mnoho let zabývá právě čtením řeči těla. I když se všichni zmínění snažili během svých projevů zachovat klid anglických gentlemanů, výraz jejich tváře je zradil. Co prozrazují jejich oči, rty nebo postoj? Co před námi skrývají? Pojďte se společně s Bleskem přesvědčit i vy!

Zdroj: www.astrohvezda.cz

klinge ( 27. března 2011 20:56 )

bezva, spica,lip bych to nenapsala.

smeagol ( 27. března 2011 19:03 )

neziju v CR, ale osklivi jsou vsichni primo strasne. To je snad podminka dostat se do politiky. Kam se podeli vsichni ti cesti fesaci :o)))?

zaviracispendlik ( 27. března 2011 18:25 )

Vondra se drbe protože má vši, a sám je jako veš v kožichu

opportunity ( 27. března 2011 18:24 )

Prosím, alespoň to po sobě čtěte!!!

drsnak ( 27. března 2011 17:52 )

co prozradí mimika ale náš zdravý rozum nám radí vlítnout na ně a naházet je do Vltavy bandu jednu zlodějskou. A nemyslím si že by od toho bylo bůhvíjak daleko.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa