Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Míří Paroubek na sjezd? Rozčeřil by nudu v Brně

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: mivr, INT - 
19. března 2011
13:24

Brněnský sjezd ČSSD pokračuje druhým dnem a voleno je vedení strany. To vše bez účasti Jiřího Paroubka. Dopoledne se mezi delegáty roznesla fáma, že bývalý předseda přeci jen přijede a při té příležitosti vystoupí ze strany. Petr Dimun to ale popírá. Podle něj někdo oznámil jeho příjezd proto, aby rozvířil nudu, která na sjezdu panuje.

„Aparát nového vedení sdělil, že Jiří Paroubek míří na sjezd,“ řekl Právu důvěryhodný zdroj z jednání sjezdu. Podle a bývalého šéfa PR a marketingu ČSSD Petra Dimuna to ale není pravda a Paroubek nedorazí. Podle Dimuna příjezd bývalého expředsedy strany někdo oznámil proto, aby se rozvířila nuda panující na srazu.

Mezi delegáty se přitom zpráva o Paroubkově příjezdu šířila jako lavina. Téma se ihned stalo předmětem hovorů, řada členů ČSSD z Ústeckého kraje přitom neskrývala rozhořčení. Právě za tento kraj byl Paroubek zvolen poslancem.

Podle dalších informací měl Paroubek do Brna přijet pogratulovat Bohuslavu Sobotkovi ke zvolení předsedou a oznámit svůj odchod ze strany. Jak to ale vypadá, nic z toho se nestane.

martha987 ( 19. března 2011 18:36 )

Klidně může zůstat v Teplicích a kšeftovat se svým kmotrem Bendou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa