Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kristýno Kočí, pořiď si bryndáček!

Autor: Aleš Půček - 
22. prosince 2010
17:51

STŘEDA 22. 12. - Kristýna Kočí se při úterním hlasování o vyslovení nedůvěry vládě Petra Nečase pořádně ušpinila. Jednání Poslanecké sněmovny bylo tak únavné. Někteří poslanci během dlouhé chvíle četli noviny. Jiní se věnovali svému žaludku. Kristýna Kočí se bavila po svém. Nejdřív si hrála se svým iPadem, potom přešla na jídlo. Pochutnávala si na kokosových kuličkách s mandlí uvnitř. Nakonec bavila svého kolegu.

V politice se prý každý člověk ušpiní. Samozřejmě se to netýká poslanců za Věci Veřejné. Jejich boj proti korupci je úctyhodný a lidé jim ho jistě věří. Jeden z poslanců Věcí veřejných se ale při úterním hlasování o vyslovení nedůvěry vládě Petra Nečase přeci jen ušpinil. Předsedkyně poslaneckého klubu Věcí veřejných Kristýna Kočí by si měla vzít příště sebou bryndáček.

Kristýna si hraje

Krátce po zahájení schůze si Kristýna Kočí postavila svůj červený iPad vedle své růžovoučké propisky. Zapnula ho a během projevů opozičních poslanců z něj nespustila oči.

Kristýna Kočí (VV) si potrpí na výdobytky nejmodernější techniky. Hned po svém příchodu do Sněmovny si začala hrát se svým Ipadem Kristýna Kočí (VV) si potrpí na výdobytky nejmodernější techniky. Hned po svém příchodu do Sněmovny si začala hrát se svým Ipadem | David Tesař, čtk

 

Kristýna má hlad

Potom přepadl Kristýnu hlad. Rozbalila proto chutné kokosové kuličky s mandlí uvnitř a labužnicky se do nich pustila. Kolegové poslanci měli zřejmě na práci důležitější věci, a proto neseděli na svých místech. Taky dobře, aspoň se nemusela Kristýna Kočí s nikým dělit.

 

Nikdo v dohledu. tak rychle do jídla. Aspoň se nemusí Kristýna Kočí s nikým dělit Nikdo v dohledu. tak rychle do jídla. Aspoň se nemusí Kristýna Kočí s nikým dělit | David Tesař, čtk

Kristýna s drobty na rtech

Pak ji ale překvapilo oslovení kolegy ze zadní lavice. Chtěl si snad také pochutnat na lahodné laskomině? Nevíme. Zato záběr fotografa odhaluje, že by si Kristýna Kočí měla pořídit bryndáček. Pár drobtů jí totiž ulpělo na rtech.

Kristýna Kočí papala během dlouhé chvíle kokosové kuličky s mandlí uvnitř Kristýna Kočí papala během dlouhé chvíle kokosové kuličky s mandlí uvnitř | David Tesař

PS: O jídlo se Kristýna nepodělila.

Já už nic nemám kolego. Já už nic nemám kolego. | David Tesař, čtk

Kristýna se baví

Po jídle se Kristýna Kočí odešla bavit se svými kolegy. O politice se zřejmě nebavili. I když možná, že ano. Kristýna Kočí se totiž mohla smát i na konci schůze. Vláda Petra Nečase nepadla a Věci veřejné tak dál zůstávají vládní stranou. Jenom Kristýna se trochu ušpinila.

 

Have a nice day Have a nice day | David Tesař, čtk

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kubinaaa ( 30. prosince 2010 02:12 )

Gulemane...tepláková souprava...gule dej si do prava a příště mlč, protože mluvíš jen trus

egal ( 24. prosince 2010 11:36 )

tam bude jóhnovo mlíko

egal ( 24. prosince 2010 11:36 )

tomik999 ( 23. prosince 2010 17:18 )

Guleman, trapák největší!

zirafak ( 23. prosince 2010 17:13 )

Co bude příště? Rath si zavazuje kaničku u bot?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa