Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Knihu o sexu pokřtil Topolánek

Autor: hof, rvs - 
8. prosince 2010
19:12

Bývalá ministrině spravedlnosti Daniela Kovářová křtila v pražské kavárně Krásný ztráty svou novou knihu Můj flirt s politikou. Podle jejích slov je kniha mimojiné i o sexu. Na křest přišel také Mirek Topolánek, který se ostře opřel do ministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila.

"Daniela měla opravdu smůlu na předchůdce i nástupce," prohlásil bývalý český premiér Mirek Topolánek na adresu Jiřího Pospíšila. "V její knížce jsem ho poznal, když byl označován jako neuministr," dodal Topolánek. Topolánkova manželka Lucie Talmanová přišla s luxusní kabelkou Luis Vuitton a oba se na křtu očividně výborně bavili. Na křest dorazil i kontroverzní bývalý ministr spravedlnosti Pavel Němec, nebo bývalý předseda KDU-ČSL Cyril Svoboda.

Sama Kovářová už v době, kdy zastávala funkci ministryně, proslula svými otevřenými výroky o tom, jak miluje sex. Ani ve své nové knize se tomuto tématu rozhodně nevyhýbá. "Původně jsem chtěla v knize sexuální témata vynechat, ale nakladatel je tam chtěl. Kniha se díky tomu bude lépe prodávat," říká. "Ze stejného důvodu jsem také knihu vydala pod svým jménem. Poslední rok jsem rozhodně známější pod jménem Daniele Kovářová, než pod pseudonymem," dodala Kovářová.

husqarnowicz ( 10. prosince 2010 13:51 )

A předvedl přitom také svoji anténu jako tehdy na Sardinii?

montpelier ( 10. prosince 2010 01:53 )

jsem netušila, že proslulá kavárna Krásné ztraty se změnila na veřejné smetiště , tak alespoň vím, kam s odpadem, ušetřím 50 ká za popelnice...lepší něco než nic

komentator ( 9. prosince 2010 19:35 )

Na mejdanu se sešli i členové justiční mafie. Slezina zbohatlíků se dobře baví. Vždyť se v politice nabalili a jsou za vodou!

anelam ( 9. prosince 2010 16:57 )

ernstthal ( 9. prosince 2010 12:28 )

Výkvět národa je banda nenažraných prasat.Štěstí,že nejsme všichni*ELITA NÁRODA*to by jsme už pochcípali hlady.KONRAD HENLEIN by se tomu vesele zasmál.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa