Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Radek John: K narozeninám chce naklonovat

Autor: Aleš Půček - 
6. prosince 2010
05:56

Nejlepší ministr vnitra všech dob a nejlepší předseda politické strany, který se kdy objevil v české kotlině, Radek John oslavuje. V pondělí se totiž dožívá 56 let. A přestože uplynulý rok svého života (ostatně jako všechny předchozí) hodnotí jako mimořádně úspěšný, jedno přání by měl. Jeho osobu by měli naklonovat. Prospělo by to Věcem veřejným i celé republice. Kurz koruny v reakci během minulého týdne sílil jak vůči euru tak vůči americkému dolaru.

Ministr vnitra, předseda Věcí veřejných, místopředseda vlády, poslanec a pražský zastupitel. To všechno jsou funkce, které v současnosti zastává bývalý novinář a respektovaný spisovatel Radek John. Je až obdivuhodné, jak dovede všechny své funkce zvládat. A že je zvládá velmi dobře, o tom je Radek John přesvědčen. Ke svým 56. narozeninám, které oslavuje v pondělí, by si přál být naklonován.

Do každého kraje jednoho Johna

Zlé jazyky zevnitř Věcí veřejných tvrdí, že mediální vystupování Radka Johna straně škodí. Radek John ale těmto nepřejícím, kteří jsou zaskočeni zmanipulovanými výzkumy veřejného mínění, které straně i jemu samotnému přisuzují rekordní pokles obliby, odpovídá rázně.

Je tomu podle něj přesně naopak! "Před volbami Věci veřejné zviditelnil Radek John. Teď musí mít VV takového člověka v každém kraji," prohlásil minulý víkend na konferenci své strany v Mikulově. Najít druhého tak úspěšného člověka je ale téměř vyloučené. Zbývá jediné řešení. Radek John musí být naklonován!

Pomůžou vědci nebo strýček Pompo

Čeští vědci jsou v tomto směru nepoužitelní. Vůbec si neváží 'velkorysé' podpory, kterou jim náš stát dlouhodobě (ne)poskytuje, a zatím nedokázali naklonovat ovci ani prase. Jak by mohli dokázat naklonovat Johna?

Johnovi tak nezbývá, než se obrátit do říše pohádek. Nakonec, některé jeho výroky jsou přímo pohádkové. Pomoci by tak mohl například strýček Pompo z Arabely. Tak jako v případě Rumburaka, by měl použít některou z oblíbených věcí Radka Johna (například sklenici vína) a zasadit ji do země.

Poctivě hnojit, třeba výroky politiků... A za pár měsíců bude cíle dosaženo. Pár Johnů můžeme pro jistotu vyrobit do zásoby. Na zprávy o možném naklonování Radka Johna již příznivě zareagovaly trhy. Během minulého týdne kurz koruny sílil.

Lumpové, teroristé a zaprodanci nemají šanci

Bohužel, ne všichni totiž zcela chápou přínos, který pro Českou republiku Radek John znamená. Kmotři, zděšeni ohromujícími úspěchy ministra v potíráni korupce najímají jako vždy prodejné novináře.

Mezinárodní teroristé se pak ve svých norách třesou strachy po brilantním zákroku českého Jamese Bonda, který s nasazením vlastního života nedávno osobně odvracel možnou hrozbu teroristického útoku na Prahu a německou ambasádu. Nemají však žádnou šanci.

Radek John totiž připravuje zásadní reformu české policie. Minulý týden o ní informoval prezidenta Václava Klause, který si jako poctivý žáček Johnovy postřehy zapisoval do deníčku.Během tohoto týdne pak bude své značné zkušenosti předávat premiéru Petru Nečasovi. Nezbývá než doufat, že si jeho rady vezme premiér k srdci.

Blesk.cz přeje Radku Johnovi do dalšího roku jeho mimořádně úspěšného života hodně fyzických i duševních sil při jeho úctyhodné práci na očistě České republiky.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vrnak ( 11. prosince 2010 11:58 )

neskutečnej pablb.....ten může vládnout opravdu jenom u nás v Kocourkově

tomaskozel ( 7. prosince 2010 15:04 )

Tak já bych řekl, že článek si dělá z Johna srandu, ale je fakt, že pro méně chápaví čtenáři Plesku to nemusí pochopit

komentator ( 7. prosince 2010 10:12 )

Konlrétní příklady- Slib Véčkařú zavést progresivní zdanění bohatých, což je běžné ve všech civilizovaných západních zemích. Véčkaři podporují asociální politiku Nečase a Kalouska, kteří berou obyčejné lidi u huby! Lze však čekat od zbohatlíků Bárty, Jankovského, Dobeše ve vláděNečase, že budou obhajovat zájmy obyčejních lidí? Chce sizitsi abych pokračoval?

komentator ( 7. prosince 2010 10:08 )

Jak byl John úspěšný svědčí voby do senátu! John a Bárta (volební manažer Véčkářů) plánovali 5 míst v Senátu. Strana VV nezískala ani jedno místo. John a Bárta plánovali průnik do městského zastupitelstva Prahy a dalších velkých měst. Véčkaři nezískali ani jedno místo v městském zastupitelství Prahy. Rovněž se nedostali do zastupitelství dalších velkých měst. Je zajímavé, že John je spokojen s tímto debaklem!

komentator ( 7. prosince 2010 10:03 )

John je především slabý ministr. Problematice ministerstva nerozumí. Vnitro řídí chaoticky. Policajti a hasiči mu nemůžou přijít na jméno. Rovněž selhal jako předseda strany VV. Véčkaři utrpěli naprosty debakl v říjnových volbách do Senátu a do městských zastupitelstev. Souhlasím se spassvogelem. Blesk by měl spíše psát o "neumětelství" Johna, který své funkce nezvládá!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa