Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Topol a Tofi: Chlap s gulema a kamarád do deště jedou na Rusy

Autor: lara, jos, gamk - 
19. listopadu 2010
12:56

Expremiér Mirek Topolánek (54) si po tréninku, kdyz něj pot lil jako z konve, nerozmyslel svůj hokejový výlet s týmem celebrit HC Olymp a skutečně odletěl do Ruska! Největší radost z toho má asi Sagvan Tofi, který se hned v odletové hale nechal slyšet, že "chlap s gulema je sympaťák."

Topolánek spolu s týmem celebrit dostali pozvání, aby v Rusku sehráli exhibiční zápas. "Podmínkou Rusů bylo, že bude hrát pětice politiků, umělců, profesionálních hokejistů a dětí," popsal Martin Dejdar, o co na ledě půjde.

Doufejme, že známý pruďas Mirek Topolánek udrží tentokrát nervy na uzdě a nikoho nenapadne. Hokejka se totiž v rukou amatéra může proměnit v hodně nebezpečnou zbraň. Otázkou je, zda by s ohledem na Topolánkovo bruslařské umění skutečně došlo při jeho vyloučení k oslabení týmu...

Topol a Tofi si padli do noty

Rozesmátý Topolánek si před odletem dopřál v Ruzyni pivo. Nevadilo mu, že byl teprve čas snídaně, s alkoholem v krvi cesta letadlem utíká rychleji, což bývalý premiér určitě dobře ví.

Tofi se sklence něčeho ostřejšího vyhnul a v hale postával s kávou. V týmu bude plnit roli hlavního modemana. Jakou roli bude mít Topolánek, není zatím jisté. Podle jednoho z posledních tréninků se zdá, že hlavním cílem bude ruskou misi přežít.

Tvrdý led ve spojení s ruskou pohostinností se totiž může ukázat jako hodně nebezpečná kombinace. Jak to bude Tofimu a Topolánkovi klapat na ledě, je tedy ve hvězdách, na letišti se ale zdálo, že si sedli. "Tak to je ten chlap s gulama," hlaholil při seznámení Tofi a na expremiérovi bylo znát, že ho Sagvanův humor chytnul.

vera2 ( 21. listopadu 2010 18:03 )

Dnes ráno jsem četla tady článek o ožralém Topolánkovi v Moskvě. Ať hledám jak hledám, tak nyní už tento článek není možno najít. Kde se poděl a proč ??????

pavucinka ( 19. listopadu 2010 18:10 )

než ta hnusná školačka nebo Toffi s Topolánkem? Listopad j e sám o sobě pochmurný.....

zamlzena ( 19. listopadu 2010 15:58 )

ani ve snu

komarius ( 19. listopadu 2010 15:10 )

....darmožráči a gauneři!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa