Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zbaví se v Karlových Varech Doubové?

S Doubovou nové vedení spolupracovat nechce
S Doubovou nové vedení spolupracovat nechce  (Autor: Kateřina Moravcová)
Autor: Kateřina Moravcová, jos - 
15. listopadu 2010
08:49

Židle se rozkývala pod karlovarskou úřednicí profláknutou v celé republice – Ivanou Doubovou (48). Do čela vedení lázeňského města se totiž dostali po volbách lidé, kteří před téměř dvěma roky poukázali na její milionové machinace s pozemky.

Nové vedení radnice se vůbec netají úmyslem pořádně si posvítit na některé kontroverzní úředníky. A právě mezi ně Ivana Doubová patří. Bývalá vedoucí karlovarského stavebního úřadu Ivana Doubová, dnes vedoucí odboru rozvoje a urbanismu, změnou územního plánu zhodnotila své louky, které získala její rodina v restituci. Jejich prodejem pak vydělala téměř 26 milionů.

„Byl jsem to já, kdo na paní Doubovou tenkrát podával trestní oznámení. No vidíte, a dnes bychom měli spolupracovat. Její odbor totiž bude spadat do mé kompetence,“ řekl Blesku čerstvě zvolený náměstek primátora Jiří Kotek.

Změnu ve vedení některých městských odborů noví lidé na radnici plánují. „Personální změny některých vedoucích úředníků budou zřejmě nevyhnutelné,“ dodal krátce po volbách nový primátor Petr Kulhánek. Problémem ale bude zřejmě legislativa. „Úředníci mají podepsané smlouvy na dobu neurčitou. Uvidíme, jak ji má ošetřenou paní Doubová,“ podotkl Kotek. Doubová ale problém ve spolupráci s novým vedením nevidí. „Budu s nimi pracovat jako s kýmkoliv předtím. Nemám strach o svou pozici a nevidím problém ve spolupráci ani s panem Kotkem,“ řekla.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sakra ( 16. listopadu 2010 13:20 )

Stojí za ní "sověti" a ti v K. Varech znamenají více než místní politici a úředníci. A navíc jsou jí nesmírně zavázáni.

sakra ( 16. listopadu 2010 13:18 )

Jedině kdyby kapánek zhubla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa