Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dračice Kovářová: Kancelář? Pro sex stvořená!

Pohledná blondýnka Kovářová, která se netají kladným vztahem k sexu, nejednou rozptýlila mužskou část Poslanecké sněmovny
Pohledná blondýnka Kovářová, která se netají kladným vztahem k sexu, nejednou rozptýlila mužskou část Poslanecké sněmovny  (Autor: Pavel Janouškovec)
Autor: Eva Hofrichterová, Kšim - 
5. listopadu 2010
12:09

To, s kým žena ve funkci ministryně žije, kamarádí se, relaxuje a s kým provozuje sex, je zásadně určující pro její pracovní výkon. Tak to aspoň ve své nové knize píše exministryně spravedlnosti s přezdívkou sexuální dračice Daniela Kovářová (46).

Blesk.cz exkluzivně přináší úryvky z její nové knihy Můj flirt s politikou, která vyjde 22. listopadu. Kovářová není v psaní knih žádný nováček. Zatímco své první dvě knihy ale vydala pod pseudonymem Ida Sebastiani, nyní už jde s kůží na trh a novinku vydává pod svým pravým jménem.

Kromě rad, jak zvládnout ministerskou funkci dokázala, že přezdívku Sexuální dračice si vysloužila zcela oprávněně. Popisuje v ní třeba to, že ministerská pracovna je díky vybavení a blízkosti koupelny pro sex jako stvořená.

„Kniha není míněna zcela vážně, naopak se v ní snažím popsat paradoxní stránky ministrování, humorné či neuvěřitelné zážitky a situace,“ řekla Blesku Kovářová. Nevadily odvážné pasáže jejímu manželovi? Prý naopak! „Doufám, že čtenáři se budou bavit stejně, jako se při čtení příručky bavil on sám,“ prohlásila exministryně. Blesk přináší seriál, ve kterém představí několik ukázek.

O čem a pro koho je napsaná Příručky

Pokud si myslíte, že řídíte svůj život, máte jen dvě možnosti a ani jedna není ideální: setrvat v tomto bludu a neslyšet, jak se vám Osud nahlas směje. Anebo si přečíst tuto příručku. Ne že by vám mohla nějak pomoci, ale minimálně při čtení zapomenete na poslušné děti („Jak to, že se naše Alenka špatně učí? Co s tím budeš dělat?“), skvělého manžela („Miláčku, koupil jsem nám roční předplatné časopisu Muž – největší samec.“), úspěchy v práci („S vašimi zkušenostmi nebude problém najít si jinou práci.“) nebo milující rodiče („Nic o tobě už dvě hodiny nevím.“).

Ženy to mají těžké a ministryně zvlášť. Na všechno existují příručky („Jak se naučit korejsky za tři dny“ nebo „Jak se zbavit manžela a najít a udržet nového“). Návod, jak být ministryní, aby člověk lupou pohledal a nalezené dobrou pověstí vyvážil.

O erotiku není nouze

Začnu tím, komu tato knížka není určena: muži ji odmítnou z přirozené averze k radám ženy, zvláště pak té, která jim zavedla tabulky výživného. (Kvůli tabulkám mě zavrhnou i druhé manželky a tchyně.) Obloukem by se jí měli vyhnout ti, kteří v ní hledají vědecké údaje, data a čísla nebo objektivní vylíčení stavů a dějů. Dále tato knížka není životopisem, byť nepopírám, že většinu v ní obsažených vztahů či zákonitostí jsem sama prožila nebo kolem nich prošla. (A mimochodem – i o erotické fantazie tu zavadíme. A ne jen jednou.)

S těmi nemnoha, kteří setrvali, se podělím o závěry a vlastní pozorování, byť nepopírám, že jiná ministryně nemůže mít zkušenosti či zážitky odlišné. Komu ještě v dospělém věku zůstaly iluze a nepřeje si o ně přijít, nechť knihou podloží nohu od stolu a pustí si večerníčka. Dětem budiž pro jejich klidné spaní také nepřístupná, neboť se v ní zmíním o osobní ochraně, ochráncích, strážcích čestnosti a životě s manžely, partnery, milenci a přáteli. O jejich zvláštnostech a možná… možná i trochu o sexu...

hartval ( 8. listopadu 2010 12:56 )

souložit by se mělo všude i na veřejností,sexu není nikdy dost

brutfana ( 5. listopadu 2010 16:33 )

Ozvi se Dančo. 19-6954481429/0100 David

kalamandra ( 5. listopadu 2010 14:29 )

Nemáte o čem psát než o té zvrhlé krávě???

stryda ( 5. listopadu 2010 13:09 )

Kdy zacne psat knihu,Pustila jsem milionare z basy jdu je hledat.To by bylo poctenicko.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa