Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kovářová píše příručku: Nejlepší sex? V ministerské pracovně!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: hof, map, mivrk - 
31. října 2010
14:30

Sexy dračice Daniela Kovářová (46) po svém odchodu z postu ministryně spravedlnosti nezklamala. Napsala příručku pro ministryně, kde se to erotickými představami a radami ohledně sexu ve vrcholné funkci jen hemží. Blesk měl možnost jako první nahlédnout do knihy Můj flirt s politikou, která vychází koncem listopadu.

Kovářová, která ve zkratce popsala své záliby »sex před jídlem a jídlo po sexu«, vydala už dřív knihu erotických povídek. V nich třeba popisovala představy, jak je znásilňována dvěma muži.

Stejně otevřená je i ve svém návodu pro ministryně. „Každá ministryně má sexuální život. To, s kým žije, kamarádí se, relaxuje a s kým se miluje, je zásadně určující pro její pracovní výkon,“ píše sexy dračice.

Proto svým nástupkyním radí: Ministryně by měla v zájmu vlastního zdraví a zářivé budoucnosti země činnosti tohoto typu plánovat, pravidelně je zařazovat do svého denního programu a za tímto účelem úkolovat protokol.

Slabost pro kancelář a bodyguardy

„V případech akutní potřeby lze více než doporučit ministerskou kancelář, která bývá pro tento účel jako stvořená (vybavená stabilními křesly a příjemnými sedačkami, větším prostorem k realizaci akrobatických poloh a zámkem umožňujícím zamknout zevnitř). A vedlejší dveře obvykle vedou do koupelny,“ rozplývá se Kovářová. V případě nutnosti může prý dveře hlídat ztepilý příslušník ochranné služby.

Pro bodyguardy, kteří jsou prý dobří také na to kupovat s ministryní prádlo či zapínat jí plesové šaty, má Kovářová evidentní slabost. Zřejmě to tuší i její muž, který je šéfem nábytkářské fi rmy. Kovářová totiž přiznává, že »soužití své ženy s šesticí usměvavých kulturistů« může akceptovat jen výjimečně tolerantní nebo sebevědomý muž.

Co dále radí budoucím ministryním?

Myšlenky na sex nejsou nic špatného. Sexem ovšem není možno vynucovat si plnění pracovních povinností.

Zásadu »Co je v domě, není pro mě« je dobré dodržovat. Nezadaná moudrá ministryně tyto věci koná mimo ministerstvo a po pracovní době.

Chcete-li spát s podřízenými, čiňte tak se všemi, jinak se vystavujete riziku obvinění z bossingu.

Sex má kouzlo vždy, ať už se odehrává v ministerské kanceláři, oválné pracovně nebo ve skladišti prázdných tonerů.

Před sexem s jiným než vlastním partnerem je vhodné si vyžádat závazek mlčenlivosti a informovaný souhlas se vzdáním se všech budoucích nároků. Nejlépe písemně.

rukka ( 3. listopadu 2010 14:38 )

soudružka slepice by si měla alespoň jednou za rok - na vánoce? - zapí chat, jinak jí ty nakradený prachy lezou do hlavy

husqarnowicz ( 1. listopadu 2010 07:44 )

V té pracovně musel být při jejím apetitu asi vzdoušek..Chudák uklízečka,doufám,že se po něčem kluzkém nesmekla. Jinak předpokládám,že po působení paní ministryně onu pracovnu důkladně vydesinfikovali, jinak by to tam Hygiena asi musela zavřít.

husqarnowicz ( 1. listopadu 2010 07:40 )

Jasně,že je lepší myslet na sex než na to ostatní, o čem píšeš. Ale jsi si jistý,že to ostatní nestihla?

visnevcokolade ( 31. října 2010 23:46 )

Nakopat jim ***e,potom to tady tak vypadá,když mají takové starosti. Baba nemá co na práci,evidentně se nudí a chce se zviditelnit. To je úroveň.

mi1sa ( 31. října 2010 22:49 )

promiň ale mám na víc a tohle nechám tobě - šmudlu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa