Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sexuální deník Tonyho Blaira: V posteli jsem zvíře

Na co asi myslí Tony ve chvíli, kdy si vede svou manželku domů
 (Autor: Archív)
Autor: ap, Kšim - 
15. října 2010
17:25

"Tu noc jsem byl zvířetem. Potřeboval jsem ji a tak jsem si ji zcela sobecky vzal." Tak popisuje Tony Blair (57), bývalý britský premiér, ve své knize "Cesta" jednu noc se svou manželkou Cherie. Za krátké pasáže, ve kterých popisuje své sexuální zkušenosti, bude nominován na "prestižní" cenu Bad Sex Award (Cena za špatný sex - pozn. red.).

To, jak člověk tráví noc se svou manželkou, je věc každého člověka. Bývalý britský premiér Tony Blair se však rozhodl své zážitky popsat ve své knize vzpomínek. A ve Velké Británii sklidil jenom posměch. Bude nominován na cenu Bad Sex Award. Tu ve Velké Británii každoročně udělí spisovateli, kterému se podaří nejhorším způsobem popsat sexuální hry.

Zvíře, nebo uplakánek?

"Tu noc jsem potřeboval Cherieninu lásku, zcela sobecky. Vzal jsem si ji, aby mi dodala sílu. Byl jsem zvířetem, které následuje své instinkty," popisuje zážitky jedné žhavé noci se svou manželkou Cherie.

Tu noc mě vzala do náruče a utěšovala mě. Povídala mi to, co jsem potřeboval slyšet a já se díky tomu cítil posílen," doplňuje informace o tom, co se oné noci dále odehrálo muž, který byl nejvěrnějším spojencem George Bushe v jeho Iráckém válečném tažení.

Udělají výjimku

Tyto krátké úryvky vedly k tomu, že se Tony Blair stal horkým kandidátem na cenu Bad Sex Award.

Blairův popis žhavých scén vedl pořadatele dokonce k přehodnocení pravidel. Do tohoto roku se přitom hodnotily pouze romány a povídky. "Kvalita" Blairovy životopisné knihy ale pořadatele přesvědčila, aby tento rok udělali výjimku.

Čtyři děti a rekord

Přitom podobné zážitky nebudou v rodině Tonyho životě asi žádnou ojedinělou záležitostí. Se svou ženou má čtyři děti. Přitom poslední syn Leo se narodil v roce 2000. Tony Blair se tak prvním britským premiérem po 150 letech, kterému se během doby jeho vlády narodil potomek.

gevi ( 16. října 2010 13:42 )

že lidé si takové intimnosti zapisují, a už vůbec nevím, proč s tím chodí na veřejnost. Asi jsem nějak prudérní nebo staromódní.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa