Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyslanec OSN pro kontakt s mimozemšťany? Máme kandidáty!

Autor: ot, mivrk - 
30. září 2010
06:00

Škoda, že je Česko malá země, a nemá proto velkou šanci prosadit své kandidáty na špičkové posty významných mezinárodních institucí. Poté, co se OSN rozhodla jmenovat malajskou astrofyzičku Mazlan Othmanovou (58) vyslankyní pro kontakt s mimozemšťany, to mrzí dvojnásob. Mezi českými osobnostmi by se totiž našli ideální kandidáti na takovou funkci. Blesk vybral ty nejvhodnější z nich.

Mirek Topolánek (54)

topolánek topolánek | Foto Profimedia.cz a abl

Netají, že chce vysoký post v mezinárodní instituci. Tak proč ne OSN? Když se navíc dokázal domluvit na vládě se zeleným Bursíkem, rozuměl by si i se zelenými mužíky s anténkami. Ale nesmí ho fotit – to by jim mohl prokopnout létající talíř!

Jiří Paroubek (58)

paroubek paroubek | Foto Profimedia.cz a abl

Na ufony se těší už dávno. Vzpomínáte, jak přiznal, že by klidně vládl s Marťany? Teď po neúspěšných volbách to platí dvojnásob. Jen aby si nepřivezli blonďatou tlumočnici, to by se nemusel udržet a…

Vladimír Špidla (59)

špidla špidla | Foto Profimedia.cz a abl

Má ideální kvalifikaci: Zaprvé: Jako exkomisaře EU už by ho nemělo nic překvapit. Zadruhé: Sám často mluví jako mimozemšťan, takže by se dobře domluvil. Jeho jediné minus: Možná by i mimozemšťanům mohl připadat až moc mimo.

Michael Kocáb (56)

kocáb kocáb | Foto Profimedia.cz a abl

Proč on? Dostane-li funkci, udrží si ji déle, než se zdá možné. A rád předvádí city k těm, kteří se nechovají podle běžných norem. Hrozí ale, že až Marťani začnou Zemi drancovat, Kocáb je bude omlouvat.

egal ( 4. října 2010 09:44 )

že pokud budou mimozemšťané černí, bude je hájit hlava nehlava

jorocer ( 30. září 2010 06:54 )

kde berete tu jistotu, že mimozemšťané jsou zelení mužíčkové?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa