Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Francouzská politička zaměnila felaci s inflací

Rachida Dati se postarala o pozdvižení, když zaměnila slova felace a inflace
Rachida Dati se postarala o pozdvižení, když zaměnila slova felace a inflace  (Autor: ČTK)
Autor: INT, šim - 
27. září 2010
21:09

Sigmund Freud by zajásal. Bývalé francouzské ministryni spravedlnosti Rachidě Dati (44) se povedlo kouzelné přeřeknutí. V rozhovoru pro Canal Plus zaměnila slovo inflace se slovem felace.

„Vidím, že některé (zahraniční investiční fondy) očekávají výnosy 20 až 25 procent v době, kdy je felace blízká nule,“ řekla v Dati v rozhovoru a pozdvižení bylo na světě. Toto přeřeknutí je o to kurióznější a pikantnější, že vyšel z úst političky, která je trnem v oku mnohých Francouzů.

„Přeřekla jsem se, protože jsem zkrátka chtěla mluvit rychle. Pokud se tomu všichni smějí, je to v pořádku,“ komentovala později trapas politička, která je v současnosti poslankyní Evropského parlamentu.

Francouzský výraz pro orální sex je „fellation“, jehož výslovnost je velice podobná slovu „inflation“. Video se záznamem rozhovoru a přeřeknutím Rachidy Dati se okamžitě stalo hitem internetu.

Má dítě s bratrem Sarkozyho?

Rachida Dati na sebe poprvé upozornila jako mluvčí Nicolase Sarkozyho, když vedl svou kampaň před prezidentskými volbami. Jen několik měsíců nato se objevila informace, že Dati čeká dítě údajně s prezidentovým bratrem. Identitu otce své dnes téměř dvouleté dcerky Zohry Dati nikdy neprozradila.

Mnozí lidé kritizují také její drahý a leckdy vyzývavý šatník, popřípadě řeší milostný život této půvabné političky. Francouzské ženy navíc pobouřila tím, když se zpět do svého úřadu vrátila jen pět dnů po porodu.

husqarnowicz ( 28. září 2010 21:08 )

Paní Dati zvládla svoje přeřeknutí s podivuhodnou noblesou. Je to Dáma. Ale představte si,že by se nějak podobně přeřekl Kalous nebo hradní tuneldědek.To by bylo trapného uvádění věci na pravou míru! Lidé se zvýšenou představivostí by nejspíše hodili šavli - Kalous a felace,opravdu odporná představa. Hned by bylo o čem psát,vyrojila by se spousta vtipů...

i626 ( 28. září 2010 11:43 )

Jasně, ale inflace v jejím podání by ti nevadila, co?

egal ( 28. září 2010 10:27 )

co je jí bližší, podle mě ani nevěděla, co felace je, ale hulí každé ráno

limak007 ( 28. září 2010 06:08 )

než inflace v posteli!

siroky11 ( 27. září 2010 21:54 )

Celá "biomasa"

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa