Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bárta k Rathovi: Přestaňme tu onanovat!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: rvs, mivrk - 
22. září 2010
14:55

Bitva mezi ministrem dopravy Vítem Bártou (VV) a poslancem a středočeským hejtmanem Davidem Rathem (ČSSD) ve Sněmovně pokračuje. "Pojďme pracovat a přestaňme intelektuálně onanovat," reagoval Bárta na Rathovo vystoupení ve Sněmovně.

Na výrok o 'intelektuální onanii' reagoval místo samotného Davida Ratha jeho předseda sociální demokracie Bohuslav Sobotka: "Toto je důkaz, jací lidé mohou řídit stát," opřel se do Víta Bárty.

Bárta také prohlásil, že si spor o poplatky ve zdravotnictví s hejtmanem Rathem rád „chlapsky vyříká“ v jeho hejtmanské pracovně. "Já se do té čtyřmiliónové pracovny velmi rád dostavím a tam budu odpovídat na všechny vaše otázky klidně až do rána," prohlásil ministr dopravy. Reagoval tak na skandál s luxusním vybavením Rathovy kanceláře, na který upozornil Blesk.

Klasnová musela napomenout manžela

Během Bártovy řeči přítomné poslance pořádně pobavila jeho žena, místopředsedkyně Sněmovny Kateřina Klasnová (VV). Předsedala totiž schůzi a tak bylo na ní, aby svého manžela napomenula, když ve své řeči přímo oslovil Davida Ratha.

"Prostřednictvím předsedající, k panu Rathovi, prosím, hovořte prostřednictvím mě," přerušila Klasnová Bártovu řeč poté, co středočeského hejtmana oslovil "Vážený pane doktore Rathe". Upozornila ho tak na to, že poslanci během svého vystoupení nemohou jmenovitě oslovovat přímo další poslance.

pazoz ( 27. září 2010 21:41 )

Ano vzdal ,ale ten si už stačil nakrást dříve Nekrytizujte pořád o hovadinách a nehrabejte se v minulosti je to zbabělé ksč Vám dáva se jen vymlouvat na něco,ale co udělali správně to nikdo vědět nechce.

pazoz ( 27. září 2010 21:37 )

Akam patří Bárta,toho už nechcou ani v komunaním odpadu.čáu..

pazoz ( 27. září 2010 21:35 )

Žeby dar,to jistě ne.

pazoz ( 27. září 2010 21:34 )

Rátt to ano,to je MUDr.coje ten vůl Bárta,Většího blbce naše politika snad ještě neměla snad ještě Jonn to je taký aparát mezi lumpy, samopaly do rukou a jdou na nás ..

janedo ( 23. září 2010 16:00 )

Není to škoda ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa