Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vyděšený Sobotka: Po Paroubkovi zbyl tajemný přístroj!

Sobotka při rozhovoru pro televizi nedokázal vysvětlit, na co je podivný přístroj na jeho stole. Ten zbyl po Sobotkově předchůdci Jiřím Parobkovi.
Sobotka při rozhovoru pro televizi nedokázal vysvětlit, na co je podivný přístroj na jeho stole. Ten zbyl po Sobotkově předchůdci Jiřím Parobkovi.  (Autor: Helena Lacinová, TV Public)
Autor: koc, Kjak - 
17. září 2010
05:05

Má to sluchátko, ale telefon to není. A když se sluchátko zvedne, vydává to vysokofrekvenční signály. K čemu slouží přístroj na stole šéfa ČSSD z Paroubkových dob? Bohuslav Sobotka neměl ani tušení.

Nemůže to být odposlech? „Doufám, že ne,“ znejistěl současný šéf strany. K čemu tedy je divný »telefon«, po tom pátrali v Lidovém domě celý den. Ale díky Blesku se nakonec mohl Sobotka uklidnit.

Pochybnosti o přístroji na Sobotkově stole se objevily při televizním rozhovoru. „Přístroj po zvednutí sluchátka vydával zvláštní vysokofrekvenční tón a rušil nám signál. Ani Bohuslav Sobotka nevěděl, k čemu vlastně slouží,“ prozradil Blesku Zdeněk Šarapatka z TV Public.

Tento přístroj vyděsil Bohuslava Sobotku... Tento přístroj vyděsil Bohuslava Sobotku... | TV Public

Panika v Lidovém domě

V Lidovém domě po dotazu Blesku, cože to za podivný přístroj expředseda ČSSD vlastnil, vypukla panika. Nevěděly to sekretářky ani nikdo z tiskového oddělení. Na příkaz hlavního manažera strany Jiřího Havlíčka se tak začalo hledat v evidenci majetku.

Nakonec se ukázalo, že nejde o odposlech ani o rušičku. „Je to detektor pohybu před kanceláří předsedy. Když zmáčkne tlačítko, může vidět, co se tu děje a kdo ho tu čeká,“

anncz ( 17. září 2010 23:14 )

a Dluhoslav je ten největší...teda hned po Yrkovi

tijekwonborovy ( 17. září 2010 14:10 )

na Mars, jak pravil Jyrka, že bude vládnout i Marťany!

hkone ( 17. září 2010 13:59 )

Milý Bože ! Už jsi viděl větší stádo debilů nežli je naše všemi milovaná ČSSD ???

jirkaplacek ( 17. září 2010 12:22 )

To tam pro Jyrku Roko nainstaloval sám Velký Bratr. Kdyby si pro Jyrku přišli, tak by zdrhnul tajným východem. Ten tam je v Lidovém domě ještě od doby, co jej navštívil Vladimír Iljič Uljanov - Lénin

cliffender ( 17. září 2010 12:21 )

Sobotka si to myslel také, ale styděl se to přiznat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa