Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vysmátý boháč Gross: Dobře se baví, kudy chodí!

Autor: jos, mivrk - 
16. září 2010
15:55

ČTVRTEK 16. 9. - Multimilionář, majitel bytu na Floridě, advokát s titulem JUDr. z plzeňských práv a milovník dobré zábavy. To je expremiér Stanislav Gross (40). Kudy chodí, tudy se směje. Naposledy zavítal na 66. narozeniny producenta Františka Janečka a potvrdil, že vedle lidí ze šoubyznysu se ukazuje velmi rád.

Kdo je Standa Gross? Obyčejný mašinfíra, který se shodou okolností dostal na premiérský post, zbohatl geniálním trikem, když za 21 milionů koupil 31 procent akcií Moravia energo, aby je pak za 110 milionů prodal. S životním kšeftem Grossovi pomáhali kontroverzní podnikatelé Tomáš Chrenek a Robert Sýkora. Proč? Zdá se, že se Grossovi odvděčili za NĚCO, co pro ně udělal, když seděl v premiérském křesle...

"Mám tolik peněz, že už nemusím pracovat," nechal se brzy po obchodu snů slyšet Gross a začal si užívat volný čas, utrácet statisíce a objevovat se na společenských akcích. Vždyť luxusní obleky a drahé boty nejlépe vyniknou v záři reflektorů.

Naposledy se Gross objevil na narozeninách Františka Janečka. Byl to právě movitý producent, který Grossovi pomohl s výběrem nemovitosti na Floridě. Oba muži mají mnoho společného - lásku k jihovýchodnímu pobřeží USA, tučná konta, plavovlasé manželky, zálibu v luxusu... Pravda, co se týče módy, světoznámých značek a vkusu, působí Gross stále jako učedník.

"Jsou to drobné detaily, které Gross ani jeho manželka Šárka nikdy nedoženou. On bude stále zbohatlík, kterému tu a tam vykoukne z bot pověstná sláma. Když už má slabost pro perleťové knoflíky, měl by si odpustit výraznou přezku u pásku. Obojí dohromady není vhodné. A Grossová? Doporučila bych méně navštěvovat solárko. Zatím má nakročeno stát se českou Donatellou Versace," říká módní guru Františka Čížková, ale jedním dechem dodává, že Gross se v módě zlepšil. Něco odkoukal sám, něco mu zřejmě poradili noví přátelé...

Letem (dokonalým) světem se Standou Grossem

Na premiéře Draculy se potkal se svým oblíbencem Michalem Davidem...

637037:gallery:true:true

Stanislav Gross dorazil i na bombastickou oslavu 70. narozenin Karla Gotta. Vzal manželku a dceru...

637039:gallery:true:true

Na křtu knihy Jiřího Lamberka se sešel s kamarádem Františkem Janečkem...

637041:gallery:true:true

Nedokázal odolat ani navštěvě okázalého křtu dcery Jiřího Paroubka...

637040:gallery:true:true

Koupi luxusního bytu na Floridě Grossovi poradil právě hudební producent František Janeček...

637038:gallery:true:true

V pražském Slivenci Gross koupil pozemek s domkem, ten zboural, a začal stavět vilku. Ta bude určitě přesně podle jeho představ...

637033:gallery:true:true

oldpetr ( 22. září 2010 13:50 )

Jako svého času socanský boss který kázal vodu a pil víno a zbohatnul na tom že dotoval soukromé firmy z peněz daňových poplatníků a na tom se přiživoval coby premiér zůstane u většiny obyčejných občanů jen jako parazitická veš a nic na tom nemění ani to že si obleče oblek s perlěťovými knoflíky či vykadí své lejno ve své vile na Flofidě . Nemluví se mne závist jen rozhořčení kde se tento stát mravně dostal .

agneskax ( 21. září 2010 08:34 )

Minule jsem ji potkala v kavárně. Věřte, že v reálu vypadá ještě hůř než na té fotografii. Obličej má zjizvený a starý a oblečení jí a jejich dcer nemá ani cenu komentovat. Nakradenými penězmi si eleganci nekoupí. Co z toho Gross má, že má peníze, když se každý den dívá na něco takového.

antoniocosi ( 20. září 2010 14:20 )

jo to je "první vlaštovka" kterak z chudého bohatý se stal... ale nechtěl bych být v jeho kůži...víš jakej musí mít strach že se to jednou pro.s.er.re? Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění. anebo Hloupý kdo dává, hloupější kdo nebere nebo Kdo chce s vlky žíti, musí s nimi výti. ale na něj sed í Kdo šetří má za tři.

antoniocosi ( 20. září 2010 14:13 )

tak tak...tomu nepomůže nic ale jedno mu přeju...tu jeho "nádhernou blondýnu" ta tomu dává KORUNU všiml sis, je toněco mez Lady GaGa a Ljubou Hermanovou...

adam55 ( 19. září 2010 22:10 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa