Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Čtenáři Blesk.cz komentují odchod Kocába: Zase o jednu pijavici míň!

Michaelu Kocábovi nyní asi není příliš do smíchu.
 (Autor: ČTK)
Autor: jaj, Krvs - 
16. září 2010
05:00

Zdá se, že kvůli odchodu Michaela Kocába z funkce "zmocněnce pro lidská práva", příliš mnoho slz neukápne! Čtenáři Blesk.cz si s bývalým ministrem neberou servítky a dávají mu jasně najevo, co si o něm a jeho funkci myslí: "Vypadni a fukci zmocněnce zrušte!"

Většina čtenářů je toho názoru, že funkce zmocněnce pro lidská práva je naprosto zbytečná a měla by být zrušena. Stojí mnoho peněz a její výsledky jsou nulové. "Je to úplně zbytečné a zbytečně to odčerpává finanční prostředky. Jak dlouho tam Kocáb byl a čeho docílil?" Napsal do diskuze uživatel pod přezdívkou siroky11.

Mnoho dalších přispěvatelů v diskuzi je přesvědčeno, že Kocáb si svou funkci držel jenom kvůli penězům. Vidí v něm jen dalšího politika snažícího se udržet takzvaně "u koryta". Přispěvatel qqqq se k tomu vyjadřuje takto: "Je to typický představitel lidí proti kterým se (Kocáb) šprajcoval - neproduktivní, skutek utek. Jen o všem dalekosáhle žvanit. Lidově řečeno jednat o h***ě, to se mu líbilo nejvíc." Jiný uživatel vp047 nazval Kocábův úřad "koryta pro Kocábovu partu. "Lidskými právy se tam dobře živí desítky dalších parazitů," pokračuje dále vp047.

Někteří zastávají názor, že úřad má být nadobro zrušen, jako třeba uživatel žirafa: "No konečně! A koho na jeho místo? NIKOHO! Funkci zrušit, stejně je na nic, akorát zbytečně vyhozený peníze." Jiní až tak skeptičtí k úřadu nejsou a mají váhrady jen k osobě samotného Michaela Kocába. "Kdyby tu jeho funkci dostal někdo, komu by záleželo stejně na všech, tak by to možná nebylo marné." reagovala beruska07.

Na závěr patrně postačí citovat příspěvek uživatele mim33: "Snaživec konečně odchází za všeobecného veselí." Ten přesně vystihuje veřejné mínění ohledně postavy Michaela Kocába.


 

adelinda ( 17. listopadu 2010 09:10 )

Kocáb prý skoupil obrovské pozemky ve středních Čechách u Milovic,odkud vyexpedoval ruské vojáky. Pokud je to tak, ztrácím o něm naprosto iluze

reks ( 16. září 2010 23:38 )

kamarád cikánů jde do pryč ,komu se bude stýskat to budou cikoši, většina lidí si dodychne.

makmark ( 16. září 2010 23:04 )

Kocáb - starý vypelichaný Lev, který se snaží mocně zařvat a děcka z nej učurávají smíchem a jak pořád čumí povýšeně s nosem do nebe, nevidí ani ty rachotící plechovky uvázané na svém ocase. Věru, smutný pohled na ješitného starého olysalého blecháče, kdysi shodou náhod a pražského výběru i slavného...

9030 ( 16. září 2010 22:43 )

Zdravím tě gioconda, čtenáři Blesku. Nevím do které kategogie se řadíš, ale neměl by si být na sebe tak přísný.

quasimodo ( 16. září 2010 22:12 )

a me zrovna jedna uzitecna vec napada. Nas*al daleko vetsi vetsinu a nebude dlouho trvat a tu mensinu pozeneme velmi rychle tam kam patri.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa