Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Topolánková mlží: Nejdražší kabelku mám za pět tisíc...

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Eva Hofrichterová, Pavlína Kosová - 
12. srpna 2010
07:36

Bývalá manželka expremiéra Pavla Topolánková (55) nějak ztrácí paměť. V rozhlasovém rozhovoru, kde se snažila vykreslit jako nenáročná žena, tvrdila, že její nejdražší kabelka stála 5 tisíc korun.

Blesk ji ale už v únoru vyfotil s luxusní kabelkou Burberry, která se nejlevněji dá pořídit za 20 tisíc korun.

„Někdo si za dvacet tisíc korun koupí kabelku, já letenku,“ řekla Pavla Topolánková před pár dny v rozhovoru pro Radiožurnál. Na otázku, kolik tedy stála její nejdražší kabelka, odpověděla: „Nejdražší kabelky, které mám, jsou tak asi do pěti tisíc.“

...nosím luxusní za 20 tisíc

Že to není pravda, snadno dokazuje snímek z letošního února, kdy si Pavla zřejmě vylepšovala náladu před blížícím se rozvodem. Šla tehdy jen do práce, ale dlouhý kožíšek přesto doplnila kabelkou s charakteristickou béžovou kostkou. Tuto kabelku luxusní značka Burberry nabízela ve dvou velikostech a ta Pavlina vyšla v přepočtu právě na 20 tisíc korun.

Lze pochopit, že si žena zklamaná odchodem muže po třicetiletém manželství léčí zklamání luxusním doplňkem. Zrovna tak jako to, že se snaží vyrovnat své sokyni v lásce Lucii Talmanové, která si pořídila hlavně kabelky Vuitton za bezmála 200 tisíc korun. Proč ale zapírá, kolik kabelka stála?

bosomfriend ( 14. srpna 2010 09:34 )

pracovat a zařít s raziemi na kmotry. A Ať začnou například u Topolánků. Pdkud vzali tolik peněz. Jaktože paní Toplánkoví dostala až příliš mnoho. Ať přijdou specailisté a finanšní úředníci ve 4 hod. ráno a seberou všecny dokumenty, PC a začnou je zkoumat. V zápaních zemích zcela běžná záležitost.

komentator ( 13. srpna 2010 07:29 )

na silně předražených státních zakázkách. Zejména stavební firmy prý musely cvakat těžké prachy za lukrativní zakázky při stavbě dálnic. Topolánková silně oškubala Valacha s gulama při rozvodu. Topolánková má na luxusní kabelky. Ve velkém stylu též nakupuje i nemovitosti.

vafle ( 13. srpna 2010 00:15 )

treba je to fejk.... vzdyt je setrna

mujboze ( 12. srpna 2010 18:58 )

.....a to už vod tý doby, co tu vopruzuji v diskusích, a to je už nějakej ten růček.... Tímto milej Evo Luciusi pro dnešek končím, bo: 1) sme hodně zašli vod tématu Burberry Topolánčice ... 2) ve flašce skvělýho španělskýho koňaku z Lídlu je eště 3/4 litru.... 3) jako každej večír mě čekaj minimalně 30 kiláků svižnýho cyklopohybu Tak do zejtra (a trochu skromnějc)

evolucius ( 12. srpna 2010 18:32 )

...toužíš po pozornosti,a tajuplnosti kolem tvé osoby...*)...alespoň virtuálně

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa