Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ministr John i Besser se vyrovnali s exmanželkami

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Eva Hofrichterová, Lukáš Gibiec - 
8. srpna 2010
12:51

Oba se nedávno rozvedli a vyrovnali s exmanželkami, na kvalitu bydlení si ale ani teď stěžovat nemůžou. Zatímco ministrovi vnitra Radku Johnovi zůstalo nemovitostí několik, ministrovi kultury Jiřímu Besserovi připadl rodinný dům v Berouně. Nedělní Blesk se na něj byl v rámci seriálu o bydlení ministrů podívat.

Radek John (55 let, VV), ministr vnitra

Adamovská mu nechala vinný sklípek

613514:gallery:true:true

Ve vlastnictví má družstevní byt v Praze 5. Do něj se nastěhoval poté, co se rozvedl s herečkou Zlatou Adamovskou. Té zůstala vila v Dejvicích. John podle svých slov nyní vlastní ještě jeden byt v Dejvicích a vinný sklípek v Mikulově. To ale není všechno. „Mám ještě dědický podíl na chatě na Slapech, v domě v Prachaticích,“ uvedl John.

Jiří Besser (52 let, TOP 09), ministr kultury

Zelená je barva moje...

613515:gallery:true:true

Jiří Besser je starostou Berouna již od roku 1994 a zde také po celou dobu žije. Vlastní rodinný dům, ve kterém zůstal bydlet i po přesunu do ministerského úřadu v Praze.

Besser je zřejmě milovníkem květin, neboť celá jeho nemovitost je porostlá plazivým břečťanem. I po rozvodu a vyrovnání s exmanželkou ministrovi kultury na bankovním účtě navíc zůstala slušná částka: Podle svých slov má našeteno kolem milionu korun.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa