Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Klasnová poprvé o svatbě: Přišla jsem o podvazky!

Místopředsedkyně Sněmovny Klasnová drží na svatební fotce svého manžela – ministra dopravy Bártu – pěkně zkrátka
Místopředsedkyně Sněmovny Klasnová drží na svatební fotce svého manžela – ministra dopravy Bártu – pěkně zkrátka  (Autor: ČTK)
Autor: ot - 
3. srpna 2010
05:00

Tři týdny dokázali »političtí novomanželé « Kateřina Klasnová (32) a Vít Bárta (36) tutlat detaily svatby na milionářském zámečku Mcely. Až teď se místopředsedkyně Sněmovny Klasnová pochlubila pár podrobnostmi v časopise Věcí veřejných. Popsala třeba, že vrtulník, který přistál na fotbalovém hřišti a poničil povrch, přiletěl kvůli únosu ženicha – ministra dopravy Bárty.

Opakované přistání a start vrtulníku na vesnickém hřišti byly 10. července atrakcí pro místní. Po rozpáleném motoru ale zůstal vypálený trávník.

Klasnová teď uvedla, že v něm část svatebčanů unesla jejího chotě a požadovali výkupné. „Naštěstí nebyli moc nároční, stačil jim podvazek,“ řekla. Už bez podvazku se proletěla i ona. „Bylo to krásné. Přálo nám počasí a byl krásný výhled,“ dodala.

Kolik stála svatba nevěsta neprozdradila

Ze svatebních darů připomněla ten, který nešel přehlédnout. „Náš kamarád nám pro den svatby věnoval část pluku napoleonského vojska i s dělem,“ řekla.

Z děla se pak přímo na zámku, kde apartmá stojí přes 17 tisíc korun na noc, i střílelo. S tím, kolik veselka, na které byla stovka hostů, stála, se ale Klasnová ani teď nesvěřila.

hugu ( 3. srpna 2010 23:11 )

Bohužel se tato politováníhodna událost stává,ale je to okrajový jev .Loni bylo uzavřeno 47 900 sňatků a Kateřina Ž.(*1935) byla jedna ze dvou,která bohužel o poctivost přišla,ženich P.K(*1990) si nic nepamatoval,podle svědků byl jak dělo. Vytěžení všech zúčastněných nevedlo k výsledku a tak je to jen v rovině nepodložených spekulací.

zirafa ( 3. srpna 2010 21:42 )

.... co se v mládí naučíš......

zirafa ( 3. srpna 2010 21:41 )

co slovo, to perla, guleman!

sakra ( 3. srpna 2010 14:44 )

Už v základní škole.

arcaben ( 3. srpna 2010 14:07 )

Ty máš tedy starosti!Já jsem přišla o iluze v politiky a to průšvih!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa