Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

John se tajně rozvedl s herečkou Adamovskou!

Autor: INT, val - 
3. června 2010
23:00

Předseda Věcí veřejných Radek John (55) se v tajnosti rozvedl s herečkou Zlatou Adamovskou (51). Jejich manželství skončilo po 26 letech!

Kdo by to řekl, že předseda Věcí veřejných Radek John je již měsíc rozvedený. "Považovali jsme to za zcela soukromou záležitost," nechal se John slyšet ve čtvrtek v Českém rozhlase, kde o rozvodu promluvil vůbec poprvé.

"Se Zlatou jsme nikdy lidi k našemu životu nezvali, rozvod byl také soukromý,“ řekl předseda VV, který již dříve uvedl, že se na rozvodu s Adamovskou dohodli.

Podle jeho slov má s bývalou manželkou stále dobré vztahy a rozvod proběhl bez zbytečných hádek a v klidu. Jejich manželství oficiálně skončilo letos 24 .dubna.

Nevěru, nemanželskou dceru a rozvod zapili vínem

Šestadvacetileté manželství Radka Johna a Zlaty Adamovské nebylo nikdy bez potíží. O rozchodu slavného páru se spekulovalo už mnohokrát, ale scénárista a herečka to vždy nějak ustáli. Osudným se jim stal až okamžik, kdy praskla Johnova nevěra.

Letos v lednu John přiznal, že má nemanželskou dceru Terezu (7). John se od Adamovské odstěhoval a okamžitě se dohodli na tom, že společně podají žádost o rozvod. „Dali jsme si výjimečné víno a v klidu se dohodli na rozvodu,“ sdělil Blesk.cz politik a spisovatel Radek John několik dní po propuknutí skandálu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kvikinka ( 29. dubna 2011 18:00 )

Memento,Džínový svět,Jak jsem viděl Ameriku,Začátek letopočtu..... Mám pokračovat? Nejdříve si něco zjistěte než začneta psát nesmysly!

gogo ( 5. června 2010 15:57 )

judr... z Plzně ? ...

bara ( 5. června 2010 01:24 )

je to nezodpovědnost, a kdo ví co si dovolí nám ještě tajit, že

bara ( 5. června 2010 01:23 )

bara ( 5. června 2010 01:22 )

aha, vidíte!! Je to tak - už si vzpomínám, no tak si ho Bakala koupil..teď bude John vděčný

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa