Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tepličan Paroubek: Psa venčí v hubertusu

Autor: Helena Lacinová, Tomáš Belica - 
14. března 2010
05:48

Jako úplně obyčejný obyvatel, který jen venčí psa, se snažil vypadat Jiří Paroubek. V sobotu po ránu vyrazil z teplického bytu, kde spolu s rodinou strávil první noc, v šedém hubertusu s kšiltovkou venčit basetku Tony.

Nebýt korpulentní postavy a drahého psa, svým modelem by šéf ČSSD hravě zmátl ostřílenou úřednici ze sociální správy. Cvrkot před domem, který patří ústeckému šéfovi ČSSD Petru Bendovi a kde Paroubkovi našli svůj teplický domov, začal už před osmou hodinou ranní.

Se šoférem do domu přijela chůva, která pečuje o malou Margaritu. Pak se z domu vynořila známá postava…



V kabátu a kšiltovce skrývající sexy mozek vyrazil Paroubek na procházku. Že jde o lídra kandidtáky ČSSD v Ústeckém kraji, prozradila fenka Tony. Psa, zjevně proti jeho vůli, vlekl Paroubek nejdříve směrem do centra a zase zpět.

Chvíli po návratu dorazil také Paroubkův spolustraník a nově i bytný Benda. Právě jemu platí Paroubek za 77metrový podkrovní byt podle svých slov 11 500 měsíčně. Jestli měl po první noci v novém bytě růžové sny, Paroubek Blesku neprozradil. Už o něco lépe oblečený vyrazil Paroubek s Petrou na konferenci, kde ČSSD představila svůj program.

pytlik ( 31. července 2010 19:04 )

no a dnes si z toho nikdo nic nedělá,fandim vám

arcaben ( 16. března 2010 16:04 )

Když venčím svého ROTMUTA,tak si na sebe neberu plesové šaty ani jiné módní vychytávky a nepozoruji ani u druhých pejskařů,že by se oblékali k venčení,byť svých čtyřnohých miláčků,svátečně!!!

torro ( 16. března 2010 05:46 )

drzim ti palce desne ti to sekne

aapricot89 ( 15. března 2010 12:55 )

aapricot89 ( 14. března 2010 18:16 )

ja si myslim, ze na tu vychazku s Toncou jde i Benda, ktery v pripade Toncinyho vykaleni tento byvaly vekslak sehne hrbet a hovinko sebere a jeste bude Toncu Paroubkovi chvalit, jak krasne hovinko Tonca vymodelovala...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa