Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Už se nemusí bát ohnout: Dušek nesmí na ředitelství drah

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, sen - 
10. března 2010
21:50

Šéfa Svazu odborů služeb a dopravy Jaromíra Duška už na ministerstvu dopravy ani generálním ředitelství Českých drah nepotkáte.

Za jeho homofobní výroky z konce minulého týdne mu jeho kolegové odebrali kartu pro vstup.

Dušek v novinovém rozhovoru mimo jiné uvedl, že dopravní úřady v Česku ovládají homosexuálové, kteří si dohazují místečka, a on se tam kvůli tomu už bojí i ohnout na chodbě pro tužku.

Výroky Jaromíra Duška odsoudili ostatní představitelé odborů, Jan Sidovský, Gustav Slamečka, anebo premiér Jan Fischer, který ve vřejném prohlášení prohlásil: "Je to typ nejpodlejší a nejprimitivnější formy útoku na lidskou důstojnost."

kenajl ( 19. března 2010 16:13 )

Chtěl se ukázat a ukázal, že je podlý a zhrzený. Pošpinil to málo, co je na odborech dobré a vyhecoval ty nejprimitivnější pudy kamarádů IV. cenové skupiny.

kvokvot ( 11. března 2010 19:28 )

na ředitelství to funguje asi takto. např. pan Ondrůj(4%) zřídí pro své kamarády taktéž(4%) nějaký odbor bez kterého by se dráha zaručeně neobešla. vymyslí jim i velmi důležité funkce velmi dobře placené a hlavně zbytečné. tito lidé nepotřebují ani žádné vzdělání. sedí tam i tací kteří mají sotva učňák obor např. kadeřník. odbornost tedy nemájí žádnou o firmě nic neví, ale mají ten nejlepší předpoklad pro danou funkci neb splňují to hlavní a mají rádi pana Ondrůje.(tohoto pána jmenuji záměrně neb něco tak hloupého a neschopného se hned tak nevidí, ale ve vedení ČD se mu daří skvěle) a takových podobných tam je..... a pak mají ČD fungovat.. pan Dušek je u mě hrdina neb konečně někdo řekl pravdu.

kvokvot ( 11. března 2010 19:15 )

pan Dušek má moc velkou pravdu....

smrk ( 11. března 2010 10:31 )

Docela by mě zajímalo jak se na ministerstvu a ředitelství ČD zdraví - jestli "zdraec hoošové" nebo " já tě miluji".

logar ( 11. března 2010 10:14 )

změň "ten nejlepší" na "nejméně špatný" jsem dohodnuti

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa