Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kocáb: Nevěra s Abbasovou, rozvod s manželkou!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Saša Šeflová - 
10. března 2010
05:02

Ministr pro lidská práva a muzikant Michael Kocáb (55) začal řešit svůj rozvod. Kocáb, jenž je ženatý s Američankou Marshou (55), se kterou má tři děti, se už před pěti lety začal objevovat s milenkou, zpěvačkou Zlatou Emily Kinskou (34).

Tehdy ale krizi zažehnal. Nyní ale už manželce došla trpělivost. Našla totiž v Kocábově mobilu milostné zprávy od jeho tiskové mluvčí Lejly Abbasové (30).

S manželkou Marshou se Kocáb seznámil před sedmadvaceti lety v západním Berlíně, odstěhovala se kvůli němu ze Severní Karolíny do Prahy a porodila tři děti. Dcerám Natálii a Jessice je už přes dvacet, nejmladší Michael je čtrnáctiletý. Právě malý syn byl jedním z důvodů, proč před pěti lety Marsha Kocábová manželovy pletky se zpěvačkou Zlatou Emily Kinskou ustála, odpustila mu a netrvala na rozvodu. A to přesto, že o manželově poměru věděla. Kocáb své kontakty s Kinskou nepřerušil, i když se zpěvačka provdala. Stále zpívá i v jeho kapele Pražský výběr, s níž ministr občas vystupuje. Kocábovi ale ´hej´ jako Pražákům v jeho nejslavnějším hitu určitě není…

Na obzoru jeho erotického zájmu se totiž objevila jiná žena a všechno prasklo. „Kocáb zapomněl v rodinném autě mobil. Našla ho dcera Natálka, objevila v něm milostné zprávy od Lejly a ukázala je matce. To byla pro Marshu poslední kapka,“ popsala Blesku rodinná známá. Když se na to Blesk v úterý zeptal Lejly, reagovala jen textovou zprávou se ´smajlíkem´.

Kocábova manželka Marsha je v současné době naprosto v jiné situaci než před pěti lety, kdy byla ženou v domácnosti a z rozvodu měla strach. „Děti už jsou velké. Vymanila se z role ženy v domácnosti. Vydala autobiografickou knihu, vede cvičební kurzy a postavila se tak na vlastní nohy,“ řekla Blesku její kolegyně z kurzů pilates.

A co k rozvodu říká sám Kocáb? „Odpovím slovy Michala Horáčka. Ptejte se mě na agendu,“ parafrázoval v rozhovoru pro časopis MF Plus Kocáb větu nedávno rozvedeného textaře Horáčka. Ten se před časem pro Blesk odmítl vyjádřit ke svému rozvodu s manželkou Rút v době, kdy už znal i termín stání u soudu, a chtěl mluvit o básních. „Byla to jen bezprostřední reakce. Dál to nebudu komentovat,“ vzkázal Blesku Kocáb z jednání v Bruselu na otázku, co měla jeho odpověď na dotaz o rozvodu znamenat. Mimochodem… V Bruselu není s nikým jiným než s Lejlou Abbasovou!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

12-666 ( 15. března 2010 11:49 )

se svou zenou Marschou,jinak jeho zene neni co zavidet.

terysek702 ( 12. března 2010 14:18 )

mandat:Souhlas rasista jak vyšitej

aapricot89 ( 12. března 2010 13:19 )

Delavare a tenhle znas? Chlap se po koupani otira a se zalibnym pohledem do zrcadlaa se pta; Zrcadlo, zrcadlo pova mne kdo ma nejvetsiho c....a na svete a z kuchyne se ozve...ja

aapricot89 ( 12. března 2010 12:19 )

aapricot89 ( 12. března 2010 12:16 )

Karliku128 krasne vystizene!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa