Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Svoboda urazil Richtera, teď se musí omluvit!

Autor: efk - 
19. února 2010
12:56

Předseda křesťanských demokratů Cyril Svoboda bude pykat za své neuvážené výroky v rádiu, kdy napadl Milana Richtera, že studoval nestandardně.

Cyril Svoboda se rozohnil v pořadu Českého rozhlasu Názory a argumenty nad tím, jak pražští radní získávají vysokoškolské tituly. Svoboda v debatě mimo jiné řekl: „A to, že si tady radní kupují tituly, a že dokonce jeden studuje a během studia se zjistí na vysoké škole, že nemá maturitu, tak si ještě dodělává rychle maturitu. Vždyť je to, tohle je přece styl, který musí jednoho dne skončit.“

Cyril Svoboda jmenoval Milana Richtera

Na dotaz moderátorky pořadu Ivany Denčevové, který radní si konkrétně si měl titul koupit, Svoboda výslovně uvedl: “Je velmi podezřelé, jak se dostali k titulům další jako pan Richter.“ To si ovšem náměstek primátora nenechal líbit a Svobodův výrok dal k soudu.

Milan Richter se bránil

„Akademický titul na České zemědělská univerzitě v Praze jsem získal před tím, než jsem začal figurovat ve vyšších funkcích v pražské politice. Studium jsem zahájil v roce 1996 a ukončil v roce 2001 jako řádný student. Politický boj je jedna věc, lež druhá. Pan Svoboda pošpinil mou občanskou čest před širokou veřejností, jako osoba veřejně činná od něho požaduji veřejnou omluvu,“ uvedl Richter.

jamee ( 21. února 2010 20:31 )

tak to se asi misky spletly není to channel ale hnuj čím voní pan radní

torro ( 20. února 2010 11:00 )

aby se z toho nep....o..s.r.a..l dego

houbaxxl ( 19. února 2010 18:28 )

pan Richter , jakkoliv navoneny, a ulizany pekne smrdi bych rekl, nelibi se mi a sve mineni nemuzu doslova interpretovat, jelikoz bych poskodil kvalitu diskuze. radniho a zastupitele si predstavuju jinak nez jeho lordstvo Richtera. jeste jsem neslysel ze by udelal neco dobreho pro lidi, nez ze otevrel modni salon , a ze strida zensky -modelky jak trenky. to neni dobry obrazek myslim pro politika , ani zastupitele. meli by jit prikladem. Bohuzel neni sam, ono je to tam skoro vsude vyjma sedych stinu jenz mezi nimi lovi potichu penize pro svoje firmy.Mozna ze je uspesny podnikatel a ma diky funkci hodne znamosti ktere vyuziva pro svuj byznys, ale lide jsou tady taky co ho volili, navoneneho slizkeho Richtera nechceme , my chcem chlapa co se za nas postavi, a neco udela pro volice ze ? orientaci ponecham stranou, ale moc chlapa v nem asi nebude. Praho praho, vzpamatuj se, my jsme tady taky .

petrzkopecku ( 19. února 2010 17:37 )

Mě by spíš zajímalo, kde bere tento úředníček peníze na to, že cestuje po jižních letoviscích s modelkami. Toto cestování a zejména pak modelky, které chodí jen za velké prachy se neslučuje s jeho příjmy.

mujboze ( 19. února 2010 16:28 )

....moje řeč, gogo, moje řeč.... PS....a kocourkovští se nepoučej ani po 20 letech....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa