Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Paroubku, krásné botičky se dají koupit i za stovku!

Autor: map - 
25. ledna 2010
05:00

Posedlost luxusem sluší tomuhle sociálnědemokratickému politikovi asi stejně jako gorile bikiny. Ale Jiří Paroubek se tím netrápí. Jeho proslulé: „pánové, kdo na to má“ vždy zvítězí. Dal to najevo na křtu dcery.

Nechodící botičky pro Margaritu (3 měs.) pro jednu příležitost stály u Diora tolik, kolik troje kožené boty pro chodící děti. A i na ty mají mnozí rodiče, jak Paroubek rád vykládá, problém ušetřit.

Šéf ČSSD na dotazy Blesku ohledně botiček nereagoval. A tak je možné, že je v tom nevinně. Možná zkrátka levnější jednorázové botičky na křest než ty, které se u Diora prodávají v přepočtu za 1700 Kč, nesehnal. Blesk mu proto našel šestery jiné botičky, v nichž by Margarita nebyla o nic méně půvabná.

VIDEO, NA KTERÉM PAROUBEK KŘTÍ DCERU, NAJDETE ZDE!

ČTĚTE TAKÉ:
Margarita Paroubková: Hele, už nosím Diora!
Gross na křtu Margarity Elišky: Paroubkovi ani nepodal ruku!


Co nadevše miluje šéf ČSSD?

Luxusní auta
Z vládní limuzíny audi přesedl do stejné ve službách ČSSD. Teď šel do sebe a objednal i superb, ale se speciální výbavou.

Luxusní příjem
Po příjmu premiéra bezmála 200 tisíc se mu asi stýská. Často připomíná, že je teď nejchudší poslanec s platem 61 400 Kč.

Luxusní bydlení
Se svou bývalou ženou si pořídil nový byt za 4 miliony, teď ale bydlí v podobně pěkném bytě s Petrou a má i luxusní chatu u Prahy.

Luxusní posezení
Je jako doma v hotelu Kempinski, kde je polévka za 200 Kč a řízek za 760 Kč. Občas si k jednáním najme prezidentské apartmá.

Luxusní oslavy
Vždyť i svatbu měl v pětihvězdičkovém luxusu hotelu Esplanade v Mariánských Lázních a svatební noc v nejlepším apartmá.

Luxusní oblečení
Pro obleky si létá do Londýna, má rád Hugo Bosse, kde takový vyjde až na 40 tisíc. K oblekům nosí pochopitelně boty drahých značek.

Luxusní blondýny
Kamarádí se se sexbombou Kateřinou Brožovou, která „by chudáka nechtěla“. I jeho žena Petra se ráda nákladně obléká do modelů.

Luxusní dovolené
Na jachtě v Toskánsku sice nikdy nebyl, nechává se ale zvát do luxusních vládních vil ve slovenských lázních, kde má k ruce i personál.

novajuli ( 20. února 2010 18:05 )

A není vám líto že vy svým dětem takový luxus dopřát nemůžete?Třeba proto že nás ti mocipáni obírají i o to málo co máme a sami si dopřávají život v přepychu.Jsou snad něco víc?Proč musí normální člověk žít z ruky do huby a oni neví co s penězma.

gogo ( 27. ledna 2010 19:15 )

a tady se všichni dohadují o tom, zda měl Paroubek koupit takové či onaké botičky pro mimino... Neměly by nás zajímat důležitější věci ?

vrba ( 25. ledna 2010 17:13 )

A další advokát, který sem rychle naplete Topolánka. Podle principu: Já jsem rozbil okno, ale Pepík Novák trhá mouchám nožičky. Tady jde řeč o Paroubkovi, tak sem nemíchejte svého oblíbeného Topolánka.

angelaw ( 25. ledna 2010 16:17 )

...a Ty si vážně myslíš, že je mezi nimi rozdíl? Programový možná ano, ale když se dostanou ke korytu... naprosto stejná nenažraná pra.sa.ta A tak jim chutná, že i na ten svůj slavný "program" zapomenou...

sumrdlik ( 25. ledna 2010 13:38 )

Že by manželka soudruha Exnera?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa