Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Paroubek o Margaritě: Je to moje miniatura

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: hof - 
23. ledna 2010
05:00

Dcera Jiřího Paroubka (56) Margarita se svému otci podobá čím dál víc! „Je to taková moje miniatura,“ pochlubil se šéf ČSSD v Pressklubu na Frekvenci 1. Ale současně si myslí, že: „Z toho ještě vyroste“.

Dnes čekají Margaritu (3 měs.) křtiny.

„Když malá pije z lahve, tak mi žena říká, že vypadá jako já. Nebo když spí, tak říká podívej, ona má stejně otevřenou pusu jako ty,“ rozplýval se Paroubek v rozhovoru, který Frekvence 1 odvysílá dnes od 17:30. Jeho dcera už dnes při husitském obřadu získá druhé jméno, Eliška. To je jméno, které původně Paroubek pro dceru chtěl, ale ustoupil manželce. Ta dceru pojmenovala po své nejlepší kamarádce. „Moje kamarádka Margarita z Řecka půjde za kmotru,“ řekla Petra Blesku.

jity ( 24. ledna 2010 09:28 )

Vůbec nevím o co vám jde, já pokud umíte číst nepíši,že je to pravda, zrovna jako vy nevíte,že to pravda není.Novináři nejsou někdy jako pavlačové drbny? Možná chcete věřit jen něčemu. Jinak na vesnicích a maloměstech mají lidé k sobě blíže, ale bohužel také dost informací o sobě a většinou pravdivých. Ve městě se každý zavře do svého bytu a ostatní ho nezajímají a ani jejich trápení.Tak třeba dům kam chodí Tvrdík neni správné přirovnání. Znovu vám vzkazuji netrdím,že to musí být pravda, tak nevím proč mi chytáte tolik za slovo. Prostě jsem to tak četla a tím končím tuto trapnou diskuzi.

aapricot89 ( 24. ledna 2010 04:22 )

Takze kdyz si zde prectete, ze Paroubkova dcera neni jeho dcera, protoze ja to vim, bydlim totiz ve stejnem dome jako Paroubkovi a vidim ze do bytu dochazi Tvrdik, tak to budete taky brat jako pravdu a nebo to budete brat moje trvrzeni s rezervou a myslet si neco o pavlacove drbne?

cliffender ( 23. ledna 2010 19:51 )

BOBINO, pokud jsem se trefil, tak se omlouvám. Vždy přeji všem všechno dobré a třeba i Paroubkům, ale vím, že jim je to fukk. Hlavně vyčnívá jejich charakter, který moc podobných nenajdete.Třeba se Vám líbí, když někdo mění vyjádření ze dne na den. Mně ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jity ( 23. ledna 2010 19:11 )

Mohu vás ujistit, že stránky ČSSD opravdu nečtu. Četla jsem to v jedné diskuzi,kde to tvrdil, samozřejmě pod nickem údajný soused právě té vnučky.Dokonce popisoval i dárky,které tam dědek vozí.Nepátrala jsem je-li to pravda, ale co když ano. Máte-li zájem si to ověřit tak, jedině v místě bydliště té vnučky.Tady se tvrdí,že o vnučku Paroubek nemá zájem, ale kde je pravda? Jinak nemusíte mít obavy pokud vás to uklidní, tak jeho fanda nejsem a ani volička. Jen bychom měli být objektivní nic víc nic míň.Proto píši jen,že jsem to četla, ne že to musí být pravda.

cliffender ( 23. ledna 2010 18:46 )

Až dostane rozum a uvidí, jaká elita národa soudruhů,bratrů a kmotrů doprovodila její křtinovou party?????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa