Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Česko ztrácí reputaci. I kvůli nahému Topolánkovi!

Nahý Toppolánek podle Financial Times potvrdil nízkou reputaci českých politiků
Nahý Toppolánek podle Financial Times potvrdil nízkou reputaci českých politiků  (Autor: el país)
Autor: map - 
11. prosince 2009
05:00

Česko už není středoevropským Švýcarskem. Tak to vidí britský list Financial Times. „Reputace ČR se rozpadla v politické a ekonomické vřavě roku 2009,“ napsal list.

Česko prý nebylo v krizi ostrovem stability, uškodila mu krize v západní Evropě i vlastní politici. Připomíná i pád vlády za předsednictví EU.

„A nakonec snímky nahého Mirka Topolánka veselícího se ve vile Silvia Berlusconiho jen potvrdily už tak nízkou reputaci českých politiků,“ napsal FT.

gogo ( 11. prosince 2009 21:08 )

Máte zcela pravdu, ale těsně před volbami bude nemyslícímu stádu voličů vsugerováno kdože je ta správná strana, která nás vyvede z bažin na rozkvetlou louku,,, A stádo tuto stranu zvolí. Stádo nemá paměť ani rozum. A my se stále více se stáváme nemyslícím konsumním stádem, které „následuje instinkt… neváže se a odváže…. Vychutná si svou žízeň… „ a v mekáči či v KFC si zamlaská…

siroky11 ( 11. prosince 2009 11:57 )

A prosím vás, to je kde??? To je to, co má dole, nebo to, co má na krku?

siroky11 ( 11. prosince 2009 09:25 )

že za vlády ODS zde vznikla "právní a demokratická hromada hnoje",nikoli právní stát! A to se Topolánek a ti jeho poskoci ještě odvažují lézt na veřejnost a připravovat se na volby? To je hnus - ta modrá špína! Jak dlouho si to ještě necháme líbit!?

ondatra ( 11. prosince 2009 09:08 )

Konečně i Britům došlo, že Česká republika je největším bordelem v Evropě. Jsou to holt ostrované, zbytek Evropy to ví už dávno. A přirovnávat ČR ke Švýcarsku, to chce hodně velkou odvahu!

kocka22 ( 11. prosince 2009 07:43 )

no, potěš koště, kdyby měl skoro každý takovýho chudáka jako Topol. To by se sem žádné turistky teda nehrnuly. Asi ho máš taky takovýho,odtud ten nick-malyhad.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa