Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexydračice Kovářová: Sní o drsném sexu!

Daniela Kovářová ukazuje, kde má egyptskou kérku
 (Autor: Zbyněk Pecák)
Autor: Eva Hofrichterová - 
11. listopadu 2009
05:00

O čem sní ministryně spravedlnosti Daniela Kovářová (44)? O drsném znásilnění nebo o sexu s mladším mužem!

"Jeden mě držel za ruce a druhý do mě pronikal a já si představovala, jak se svíjím vzrušením a jeho ruce po mně přejíždějí, hnětou má ňadra...,“ popisuje beze studu sexydračice Kovářová sex s dvěma muži ve své nové knize Láskyplné povídky.

Představy o sexu s mladším mužem v kupé omšelého vlaku, provokace a sex s nadřízeným v práci, brutální znásilnění na ulici... Kovářová, která knihu povídek napsala pod pseudonymem Ida Sebastiani, je zřejmě vášnivá žena a své přednosti se nebojí v povídkách prodat. Svou náruživost už avizovala před vstupem na vládu. „Zájmy? Sex a jídlo, eventuálně sex před jídlem, jídlo po sexu,“ prezentovala se tehdy na internetu.

Kniha obsahuje sedmnáct povídek a většina z nich jiskří sexuálním napětím. V některých se objevují i násilné scény. „Skutečnost, že některé mé povídky jsou děsivé, mi pomáhá nezaškrtit mé nejbližší,“ vysvětluje to Kovářová. Povídky věnovala svému manželovi Martinovi, který je generálním ředitelem nábytkářské firmy Jitona. Proč je píše pod pseudonymem Ida Sebastiani? Jméno si spisovatelka Kovářová zvolila podle rodného jména své italské babičky. Tím, že je ministryně, se ale v knize netají. Svou zkušenost z řízení ministerstva spravedlnosti naopak zmiňuje na přebalu knihy.

O znásilnění dvěma muži
Ale zpět k tomu snu, který se mi dříve vracíval a v němž jsem byla se dvěma muži, brutálními a nedbajícími na můj odpor, jeden mě držel za ruce a druhý do mě pronikal a já si představovala, jak se svíjím vzrušením a jeho ruce po mně přejíždějí, hnětou má ňadra a přitahují mé tělo k sobě v pohybech pravidelných jako tanec... Když mě pak skutečně přepadli a jeden po druhém si mě vzali násilím, bylo to tak jiné, jak realita může proti snu být.

O probírání sexu s kamarádkou
„Fakt jsi mu to řekla?“ Majdiny oči k ní obdivně vzhlížely. „Jo,“ odpověděla s pýchou, „řekla jsem mu, že mě strašně vzrušuje a že ho chci.“ „A co bylo dál?“ ozvala se nedočkavě. „Chvíli jsme na sebe sahali pod stolem a dotýkali se nohama. Pak zaplatil a jeli jsme rovnou ke mně. A pak to bylo naprosto úžasný. Špičkovej sex!“

O svádění
Když mě uvidí, vstane a pomáhá mi z kabátu, jen aby měl příležitost se mě nenápadně dotknout, a pokouší se mě vmanévrovat na sedadlo naproti sobě, aby měl lepší výhled. Upravím si výstřih k jeho spokojenosti, a jen co mineme Chuchli, rozpovídá se.

O sexu s mladším mužem
Zaostřil: Pozoroval její odraz ve skle a potěšilo ho zjištění, že se na něj dívá. Problesklo mu hlavou, jak by mohl vypadat sex se starší ženou... Kdyby byl odvážnější, myslela si, oslovila by ho. Jen tak pro radost. Jen aby sobě i jemu vylepšila páteční večer či zvedla sebevědomí.

pazak ( 31. července 2019 13:18 )

no to je model ženy polovičky karieristky..

evolucius ( 12. listopadu 2009 15:21 )

Řekl, kdo..?

mary28 ( 12. listopadu 2009 15:03 )

buď v klidu, ty totiž nebudeš pobírat ani důchod, natož nějakou rentu nesmysly už dávno plácáš, a co se naivity týče...kdepak,ty nejsi naivní, ale pitomý a ikdyby mělo stáří patent na rozum, musel by ses dožít tak 150let a to ještě kdoví jestli

evolucius ( 12. listopadu 2009 14:38 )

...že nebudu naivní hlupák,plácající obecně líbivé bludy,žádající socialisticky normalizační řád na zemi, pobírající rentu za svou službu komunistům,kázající o mravech z 19.stol,a ještě k tomu splachovací ve své pitomosti...to mne doufám nepotká...*)

gogo ( 12. listopadu 2009 12:13 )

U Čechů zhnusených současnou katastrofální situací mimo jiné i v justici to averzi vyvolávat proboha nutně musí ! Nebavíme se tu přeci o výkonné pracovnici předního nevěstince (i když v justici je také bordel), ale o ministryni spravedlnosti !!! Chápete to vůbec ? Na to nemusí být nikdo zakomplexovaný ! Ať je takto bezprostřední děva na E14, ale ne na špičce justice !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa