Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Petra Paroubková: Margaritě říkám Buchtičko

Autor: Tomáš Belica - 
7. listopadu 2009
05:00

Jak Petra Paroubková (36) říká malé Margaritě? Buchtička! Mnoho spánku jí dcera sice nedopřeje, ale zato je teď žena šéfa ČSSD Jiřího Paroubka (57) nesmírně šťastná. Dnes má jít i s šestidenní Margaritou už domů. Skončí tak zřejmě i všechny nenadálé manévry v motolské porodnici.

Malá a hlučná. Taková je Margarita Paroubková, která své matce dopřeje maximálně dvě hodiny spánku, než se o slovo přihlásí potřeby. „Říkám jí Buchtičko,“ řekla Paroubková TV Nova.

Jak se má mimino Paroubkových? Na to se radši neptejte, jinak... Čtěte víc!

Na dceru se prý nemůže vynadívat. A vzápětí se svěřila se svými pocity poté, kdy císařským řezem porodila. „Když jsem při porodu slyšela dětský pláč, cítila jsem neuvěřitelné štěstí,“ popsala Petra, která je s miminkem zatím v pražské nemocnici Motol.

Dnes mají jít Paroubkovy holky už z porodnice domů, čehož se už nemůže dočkat tatínek Paroubek. Tomu také přibydou příjemné starosti. Zjistil prý, že se od dob, co se mu narodil syn Jiří (25), metody trochu změnily. „Zjistil jsem, že při přebalování se používá jiná technika než před 25 lety,“ nechal se slyšet Paroubek. Prý se ale neobává, že by to nezvládl.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

blumba ( 7. listopadu 2009 20:26 )

Ponechme, s mým dovolením, mou logiku stranou a nechme ji posoudit poněkud relevantnějšími ! Pokud je, dle Vás, úchvacující kázat vodu a pít víno, jak to je v případě tohoto párku zvykem, pak tedy klobouk dolů před Vašimi normami a zásadami ! Inu, prostý dav vždy fascinovla pompa jejich "vládců" ! Nabubřelost a manýry aparátčíků z dob nedávno minulých jsou pravděpodobně v "lajně" a voličům této pouťové atrakce vůbec ne proti srsti! Mě tedy poněkud ano! See you a příště se, prosím, nestavte do role arbitra všehomíra, na to věru nemáte , ač pobavila jste mě opravdu velmi !

lejdynka ( 7. listopadu 2009 18:58 )

taky se mi nějak vkrádá do mysli představa pocitů paní Zuzany, která asi pro svého muže dělala hodně, podporovala ho a dočkala se takovéto potupy a arogantního odkopnutí. Ona sice není atraktivní (ale to nová paní Paroubková také ne), ale hodili se k sobě. A když vidí tuto šaškárnu starého poblblého dědka, možná je ráda, že je mimo, ale lítost a hořkost tam určitě je.

frostie ( 7. listopadu 2009 15:54 )

tak kdo je otcem? tak ošklivá jako paroubek teda není...

agneskax ( 7. listopadu 2009 15:27 )

Já se domnívám, že každému bude úplněd jedno, jak se daří jejich dceři, pokud nám nebudou neustále sdělovat každý detail z jejího dětství. Pokud k ní budou přistupovat, že to není žádná královská dcera. Ta nevole k ní pramení z toho, že lidi už jsou otrávení z neustálé medializace těhotenství Paroubkové, jejích nevolností, kolik přibírá, kolik času zbývá do porodu atd a teď to bude o Margaritě. Vždyť je to naprosto trapné, jak si Paroubek na tom založil svoji předvolební kampaň. Vsadila bych se, že v tom bude pokračovat dál . Lidi ale už jistě zajímá trošičku něco jiného. A dále nechápu, z čeho pramení sláva nové paní Paroubkové ?? Vy jste ji snad znala než si vzala Paroubka???

paila ( 7. listopadu 2009 15:26 )

Anil, nevím, nemůžu soudit zda jsou to bezcharakterní rodiče, Paroubkovi osobně neznám a oni o to nestojím. Pro Petru je to první dítě tzn, že je čerstvý rodič na rozdíl Paroubka, co už má i vnučku. Rodičovství prý člověka hodně změní, tak se nechme překvapit. Tenhle článek není o politice, ale o tom, že je Petra šťastnou maminku a já jí to přeji, i když k ní opravdu jinak sympatie nechovám.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa