Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Václav Klaus udělil milost 15 lidem!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, val - 
8. července 2009
14:38

Prezident Václav Klaus ve středu udělil milost 15 lidem, z toho čtyřem cizincům. Prominul trest například bývalému policistovi Radanu Kolářovi, který svou nedbalostí způsobil, že se neoprávněné osoby dostaly k materiálům s osobními údaji.

Klaus Kolářovi prominul pětiměsíční podmíněný trest, zbytek trestu zákazu výkonu služebního poměru u Policie ČR, zákaz výkonu pracovního poměru u obecní a městské policie a zahladil odsouzení. Prezident vzal podle Ervy v úvahu, že Kolář byl v práci údajně vždy kladně hodnocen a v minulosti nebyl trestán.

Zbytek trestu uloženého za uvedení nepravdivých údajů při sjednávání úvěrové smlouvy prominul Klaus Petře Koncové. Podle Ervy přihlédl k tomu, že žena se trestného činu dopustila v tíživé životní situaci, způsobenou škodu splácí, pečuje o dvě nezletilé děti a v minulosti nebyla trestána.

anticheater ( 9. července 2009 00:56 )

Je fakt pěkné udělovat milosti!Co by jste mi prosím poradil,když jsem byl okraden o rodiný dům lichvářem panem Jaroslavem Švecem z Rožmitálu pod třemšínem. Vím že jste spravedlivý a nejlepší President,jaký vůbec zde byl a je.Předem děkuji za odpověd. imejl anticheater@centrum.cz

ledgera1 ( 8. července 2009 23:34 )

Tak to se mi od pana prezidenta libi,ze prihledl k te zene,ktera byla v tizive situaci a udelala to beztak kvuli svym detem,kdyz je na ne sama.. Muze se to stat kazde zene,zvlast ted,kdyz je tu takovej bordel.

hani ( 8. července 2009 21:54 )

Moc darebakuv jeste musi do veznice a na dozivoti! A zacit same z Vaclava Klausa. Men tam bylo by normalne lide! Hlavni darebaky ve veznicich jeste nejsou.

petr11 ( 8. července 2009 15:54 )

Věznice praskají ve švech. Hrozí vzpoury!! To je málo!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa