Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

'Šikovný' poslanec Benda: Místo práce vyrazil na ryby

Zatímco ostatní pracovali, využil Benda slunného dne a vyrazil na ryby
Zatímco ostatní pracovali, využil Benda slunného dne a vyrazil na ryby  (Autor: Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan)
Autor: hof - 
11. dubna 2009
05:00

Štve vás, že jste na velikonoční Velký pátek museli do práce? To poslanec Marek Benda (40) si to umí zařídit lépe. Místo v poslanecké kanceláři ho Blesk.cz zastihl doma. A to zrovna ve chvíli, kdy si balil pruty a vyrážel na ryby.

Poslanci sice nepracují v klasickém zaměstnaneckém poměru, ale pokud nezasedá sněmovna, mají být v kanceláři občanům k dispozici. Víc než voliči Bendu ale zajímalo zvelebování zahrádky a rybaření.

S cigárkem v puse si autor »náhubkového « zákona vychutnával volno plnými doušky. O tom, zda má Velký pátek být státním svátkem mají poslanci hlasovat až za 14 dní. Benda novelu schvaluje a na práci se vykašlal už teď.

Pátek 10 hodin: Zatímco ostatní pracovali, využil Benda slunného dne a vyrazil na ryby Pátek 10 hodin: Zatímco ostatní pracovali, využil Benda slunného dne a vyrazil na ryby | Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan

 

siroky11 ( 11. dubna 2009 11:31 )

Ještě štěstí, že to slovo "šikovný" je v uvozovkách. Co se týká právě Bendy, tak mě dnes a denně přesvědčuje o tom, kdo se do parlamentu vůbec může dostat. Jakmile otevře hubu - větší blbost jsem neslyšel! A největší zhovadilost, kterou mohl tento "chytrolín" prosadit, je tzv. náhubkový zákon, který je zaměřen proti nám čtenářům. Docela rád bych tohoto .... , potkal někde na zábavě, představil bych se mu a věřte tomu, že PLNÝM JMÉNEM !

torro ( 11. dubna 2009 10:03 )

je to banda arogantnich darebaku nic jineho

oldedek ( 11. dubna 2009 09:59 )

To je tak chytrý člověk, že by mohl mít na hlavě vši jak palce. Celej táta : ááá, ééé, ííí, óóó, to byla slova, kterými inteligentně a velmi hustě prokládal své složité názory...

johanka ( 11. dubna 2009 09:20 )

Poslanec Benda je normální příživník, který zasedl do poslaneckých lavic rovnou ze školy. On nechápe - a ani to chápat nemůže, co je to práce a starost o existenci... Nesouhlasím s tím, že by tento tvor cokoliv odkoukal od komunistů, protože mezi stranou Bendy a stranou komunistů je zásadní rozdíl. Pokud vím, Benda se snaží prosazovat takové zákony, které jsou namířeny proti lidem, byl by moc rád, kdyby ponížil slušného člověka ještě víc, než už se stalo. Pokud vím a sleduji jednání PS, komunisté jsou v současné době jediná strana, ve které nejsou žádné zlodějské aféry a vystupují zásadně na obranu pracujících (pokud už nejsou nezaměstnaní, díky ODS a celosvětové krizi).... ZDEPO, je třeba rozlišovat a používat vlastní mozek - nenechat se manipulovat těmi, co straší komunisty. A u Bendyx je docela jedno, jestly chytá ryby, nebo ve sněmovně chrápe v lavici

zdepa ( 11. dubna 2009 08:54 )

vždy jen hemžilo. Tento povaleč a příživník ohřívá lavice v PS od dětství. Tatínek se staral, aby jeho potomek nemusel nikdy makat. Něco jako mladý Gross z ČSSD. No a pokud něco zplodí, pak je to výhradně proti občanům. Bez nejmenších problémů do sebe nasál nejhorší vlastnosti jeho rodné strany, okoukané od komoušů. Svým chováním dává najevo, že je mu moře po kolena.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa