Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lobbista Dalík nabízel za Wolfa informace o Paroubkovi!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: red - 
18. března 2009
10:32

Lobbista a osobní přítel premiéra Topolánka Marek reportérovi České televize Daliboru Bártkovi za zastavení kauzy Wolf nabízel informace o předsedovi opoziční  ČSSD Jiřím Paroubkovi.

Šlo o pokračování Dalíkovy snahy, aby Česká televize neodvysílala reportáž o policejním vyšetřování poslance Petra Wolfa. Informaci přinesla MF Dnes.

"Mohu potvrdit, že mi Marek Dalík nabízel nějaké materiály. Já jsem je odmítl," potvrdil informaci reportér Dalibor Bártek. Potvrdil také, že se jednalo o informace o Jiřím Paroubkovi. Dodal ale, že Česká televize je rozhodně nepoužije.

Rovněž Dalík v úterý pro rádio Impuls potvrdil, že se snažil o stažení Wolfovi kauzy: "Ano, vedli jsme rozhovor o tom, že jsou tu důležitější kauzy, než je ta Wolfova," řekl.

whocares ( 20. března 2009 13:57 )

Jsou z něj podělaní až za ušima, Moravec se mu přímo lísá. Jak zavolal, tak Borek, Přenosilová či Cibulka letěli. Asi vědí proč...

madriska ( 19. března 2009 07:58 )

Kde se vzal tento bezcharakterní a drzý člověk? Jak je možné, že se angažuje tak odporným způsobem a všechno mu prochází? Nic špatného mu není cizí, ve špíně se cítí jako ryba ve vodě.To i Čunek je proti tomuto individuu břídil. Proč si ho Topolánek drží, slušný člověk jen žasne a pak se ODSáci diví, že prohrávají ve volbách.

ondatra ( 18. března 2009 14:15 )

a furt je tam! Jak je to možné? Proč není odejit z politiky?

spelec5 ( 18. března 2009 11:12 )

Jak dlouho ještě bude tenhle červ otravovat v této republice ? Kde se tohle stvoření objevilo ? Pane Topolánku podejte nám vysvětlení odkud jste si tohle přidrzlé individuum přitáhl ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa