Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Příznivá předpověď počasí: Příští týden bude 30 stupňů!

Příští týden bude ideální ke koupání. Čekají nás vysoké teploty.
Příští týden bude ideální ke koupání. Čekají nás vysoké teploty.  (Autor: Blesk - Martin Pekárek)
Autor: shp, ČTK - 
5. července 2014
15:28

Příští týden bude stát za to! Dočkáme se až 30 stupňů, což už se tento měsíc nebude opakovat. Do poloviny července meteorologové předpovídají teplé počasí doprovázené deštěm. Pak se začne mírně ochlazovat a i pršet bude méně.

Nejchladnější by měl být týden od 21. července s průměrnými teplotami kolem 23 stupňů. Vyplývá to z měsíční předpovědi, kterou dnes vydal Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ).

Začátek příštího týdne bude velmi teplý, v druhé půli se ale výrazně ochladí. Koncem týdne pak teploty začnou opět stoupat. První týden bude i nejbohatší na srážky, průměrné týdenní úhrny mohou překročit 25 milimetrů. Naopak nejméně zaprší týden poté.

V týdnu, kdy se prázdniny přehoupnou do své druhé poloviny, by mělo být opět teplo s častějšími dešti. Maximální denní teploty se mohou vyšplhat na 29 stupňů, předpovídá ČHMÚ.

kozinozka ( 6. července 2014 11:08 )

To vás ale neomluví a musíte reagovat a makat jako jindy, i když je vše v této době těžší. Toho se dá samozřejmě i zneužívat.Například najdete dopis ve schránce, a namísto do vlastních rukou a s krátkou lhůtou.Ale to už je váš problém, že nikde nic moc nefunguje a těžko se budete vyvlékat z případného nedodržení dané běžící lhůty. Věřím, že někomu to vyhovuje, nebo něco tak "zabrzdí", ale většina občanů je takto spíše šikanovaná.

quinn7 ( 5. července 2014 18:03 )

Vážně nevím co je na 30ti stupních přiznivého ??????? Jako to, že se člověk akorát potí jako prase a nedá se dělat nic jiného, než sedět na zadku a pokud možno se moc nehýbat, jinak je do pěti minut hotovej ?

Zobrazit celou diskusi