Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Počasí se na nás usměje: O víkendu budou tropy, až 27 stupňů!

Češi, radujte se! O víkendu nás čeká tropické počasí.
Češi, radujte se! O víkendu nás čeká tropické počasí.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: shp - 
5. září 2013
17:11

Sluníčko, teploty až kolem 27 stupňů Celsia a příjemný vlažný větřík. Do Česka se zítřejším dnem vrací tropické počasí, které nás zahřeje nejenom na těle, ale i na duši po celý víkend. Užijte si ho naplno!

Pokud nemáte program na víkend, udělejte si ho! Počasí totiž bude nahrávat všem venkovním aktivitám jako výletům, procházkám, sportování a cestování. Již zítra budou po celém území České republiky teploty šplhat k 22 až 26 stupňům Celsia!

Léto začíná pátkem

Do střední Evropy bude zasahovat od severovýchodu výběžek tlakové výše, takže teploty porostou. Přes den bude jasno, až 26 stupňů a pokud chcete venku courat i v noci, rozhodně nezmrznete, bude až 12 stupňů. I když se blíží kalendářní konec léta, letní počasí naši zemi ještě neupustilo.

Sobota bude nejkrásnější

Počasí se na většině míst České republiky zlepší ještě v sobotu. Teploty se vyšplhají až na 27 stupňů Celsia. Všude má být jasno a foukat bude mírný východní až jihovýchodní vítr 2 až 5 m/s. Sobota bude o víkendu nejkrásnějším dnem.

Polojasná neděle náladu nezkazí

V neděli se začne počasí trochu kabonit, ale naštěstí jenom trochu. Na některých místech republiky bude polojasno, ale teploty si udrží hodnoty kolem 24 stupňů. Ve výjimečných případech se mohou vyšplhat i na sobotních 27 stupňů.

japos22 ( 6. září 2013 01:23 )

27 je fajn. Více dobrých zpráv

gogo ( 5. září 2013 19:11 )

Klídek. Blesk, jako vždy, přehání. Žádné tropy nebudou. Bude jen 27 stupňů. Bulvár má povinnost udělat senzaci prostě ze všeho..

naidka ( 5. září 2013 18:18 )

To bude makáčů na zahradách.

Zobrazit celou diskusi