Jakmile se rozhodnete předražené šmejdské zboží vrátit jako senioři z Poušova u Třebíče (Blesk informoval), tvrdě narazíte. Firma mladého podnikatele na uvedených adresách vůbec nesídlí a on sám se schovává před světem stejně jako jeho kumpáni. Blesk se po jeho stopách vydal do Čečelic u Mělníka, kde má Masejtek trvalé bydliště.

Přestože před domem stál vůz a zlí psi, nikdo neotevřel. Sousedka prozradila, že dům patří jeho otci a mladý šmejd se přestěhoval do Mělníka s novomanželkou, a poradila nám, kde najdeme pana Masejtka staršího. „O synovi nic nevím, nebydlí s námi,“ odsekl mělnický řezník a tvrdil, že ani netuší, čím se jeho vypečený syn živí.

Znáte je?

Pokud víte, kde Luděk Masejtek (26) v Mělníku bydlí nebo poznáváte jeho »podržtašky«, kontaktuje redakci Blesku a tím pomůžete mnoha seniorům!

Toto jsou jeho kumpáni, kteří mu seniory pomáhají přesvědčovat.
Autor: Facebook, archiv Blesku

Výzva šmejdovi

Vážený pane Masejtku, pokud ve vás zůstala špetka svědomí, podejte vysvětlení, proč nechcete převzít své zboží v zákonné lhůtě 14 dnů! Máte možnost vysvětlit své jednání přímo u nás v redakci Blesku. Nebo nás kontaktujte na mailové adrese protismejdum@blesk.cz.

Fotogalerie
12 fotografií