Otava Blesku umožnil instalovat operativní techniku ve veřejných prostorách hotelu i přímo v salonku, kde se šmejdi snažili zmanipulovat osm důchodců ke koupi zájezdů podivné cestovky RTS Reisen.

Díky Otavovi jsme nahráli, jak prodejci nadávají důchodcům do č*ráků a žebroty, jak se k nim u stolu, kde je tlačili k podpisu smluv, chovají arogantně, i to, jak sprostě zametli se seniorem Jiřím Brouzdou, který je označil za podvodníky a šmejdy. Za odvahu teď Otava čelí výhrůžkám!

Sledují ho auta

Předváděčka se v hotelu Olympic konala minulé pondělí, první ze série článků jsme zveřejnili ve středu.

Ve čtvrtek zablokovala Otavovi cestu na výjezdu od hotelu červená Škoda Fabia s německou převozní značkou a dvěma muži. Jeden z nich, vysoký chlap v tmavé bundě a s kšiltovkou, aby mu nebylo vidět do tváře, vystoupil a Otavovi řekl: „Tohle jsi neměl dělat, ty zm*de!“

Otava mu odpověděl: „Pojďte se mnou do kanceláře. Nevím, o co jde, ale upozorňuji vás, že mám legálně zbraň a umím s ní zacházet.“ Na to konto muž nasedl do fabie a odjel.

Podle svědectví Otavových sousedů navíc kdosi ve stříbrné Škodě Octavia natáčel dům, ve kterém hoteliér žije.

Telefonáty

Otava čelí také telefonátům ze skrytých čísel.

„Kdosi mi řekl: Spojil jste se se špatnými lidmi. Ti, proti kterým jste jim pomohl, jsou velmi rozzlobení. Nemáte představu, čeho jsou schopní,“ popsal Blesku Otava.

Včera proto podal na policii v Tachově trestní oznámení a konzultoval s policií možnost použití své legálně držené zbraně na svoji ochranu. Kauzou už se zabývá tamní kriminálka.

MAJITELÉ HOTELŮ A RESTAURACÍ, POMOZTE!

Hoteliér Otava i navzdory výhrůžkám vyzývá kolegy, aby se šmejdů nebáli. Ten, kdo se šmejdy dělá byznys, je totiž bezpáteřní člověk!

Chcete-li udělat dobrou věc a následovat pana Otavu, ozvěte se Blesku na e-mail protismejdum@blesk.cz

Fotogalerie
11 fotografií