Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

První dáma USA Michelle Obama si zahraje v sitcomu

Michelle si zahraje v sitcomu
Michelle si zahraje v sitcomu  (Autor: Reuters)
Autor: ČTK, mivr - 
9. června 2011
15:10

Americká první dáma Michelle Obama (47) si zahraje v nejoblíbenějším pořadu svých dcer, dětském televizním sitcomu iCarly. Účastí prý chce propagovat svou iniciativu na podporu vojenských rodin.

Michelle Obama si vybrala sitcom iCarly ne proto, že je to oblíbený pořad jejích dcer, ale proto, že jeho hlavní postava Carly Shay, kterou hraje Miranda Cosgrove, je dcerou plukovníka amerického letectva. V epizodě, v níž se první dáma Spojených států objeví, se Carlyin otec nemůže dostat domů na narozeniny, jak plánoval. A Michelle bude s Carly mluvit o tom, jak ona sama slouží své zemi tím, že je členem vojenské rodiny. Epizoda se bude natáčet v pondělí a vysílat by se měla začátkem roku 2012.

Sitcom iCarly, který se na obrazovkách poprvé objevil v roce 2007, se točí kolem dvou kamarádek, Carly a Sam, které s pomocí přátel natáčejí vlastní webovou show. Obama se svěřila, že se na iCarly dívá se svými dcerami, dvanáctiletou Maliou a devítiletou Sashou.

Iniciativu nazvanou Joining Forces, v níž povzbuzuje všechny Američany k pomoci vojákům a jejich rodinám, zahájila před časem spolu s Jill Biden, manželkou viceprezidenta Bidena.

Zobrazit celou diskusi