Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Psala SMS a žuchla do fontány: Žaluje za to obchoďák!

Video se připravuje ...
Autor: Jan Jedlička - 
21. ledna 2011
12:44

VIDEO: Pozor na cestu, dámo! Psát SMSky a procházet se po obchodním centru se nevyplácí. Své o tom ví Američanka Cathy Merrero (49), která během psaní nedávala pozor a nedobrovolně skočila šipku rovnou do fontány! Záznam z bezpečnostní kamery se stal hitem Youtube, během pár dní ho viděly již dva miliony lidí. Žena žaluje zaměstnance obchoďáku, že se jí smáli a nepomohli jí.

Na záznamu z kamer je jasně vidět, jak neopatrná žena s telefonem v ruce píše SMS zprávu a nevšimne si toho, že míří přímo k fontáně. Zaměstnanci tuto vtipnou scénku sledují stále dokola a královsky se u ní baví. „O můj bože, pusť to znovu,“ komentuje záznam jeden zaměstnanec.

Právě kvůli posměškům chce Merrero zaměstnance hnát před soud. „Vadí mi, že ochranka se nechovala profesionálně, protože ke mně neposlali nikoho, aby zkontroloval, jak mi je,“ řekla listu Reading Eagle. K promáčené a ponížené ženě, jak vypověděl jeden člen ochranky, přišel akorát uklízeč, který se jí zeptal, jestli je zraněná. „Jsem v pořádku, jen mokrá...“ odpověděla.

Cathy Merrero vypověděla, že při kuriózní nehodě šla z práce a zrovna psala zprávu jednomu kamarádovi, který se ptal, kdy mají ona a její manžel Walter (46) narozeniny. Dále potvrdila, že nikdy nepíše zprávy během řízení a už to ani nikdy nebude provádět za chůze.

djaba ( 21. ledna 2011 20:53 )

andrea68 ( 21. ledna 2011 14:57 )

Já myslím, že by měla žalovat svou matku, že ji porodila a sama by měla chodit kanálama a ne svou imbecilitu zviditelňovat u soudu.

waserman ( 21. ledna 2011 14:54 )

Digitt ( 21. ledna 2011 14:45 )

Vypadá to že opravdu platí co Američan to idiot.

siroky11 ( 21. ledna 2011 13:57 )

kdyby místo vody ve fontáně, nasypali pšenku, alespoň by ty americké slepice byly ve svém.

Zobrazit celou diskusi